Такам,преди 2-3 дни гледах този филм и честно казано държа ме в напрежение,но не мисля че беше кой знае какво.Заинтригува ме,обаче това че е по действителен случай.По начало мислех,че само легендата за вещицата е съществувала,но се оказа че найстина имало тийнове захванали се да правят документален филм и изчезнали някъде в гората.В последсвие била намерена и колата,а година-две по-късно и лентата и камерата.Интересно ми е,ако някой знае къде в нета има клипчета от някой документален филм(не самия филм в замунда) за тази история с изчезналите хора да даде линк.И ще ми е интересно да кажете какво мислите,като цяло за историята.А и още нещо какво представлява втората част от филма.

Това е цитат от друг форум,от който разбрах,че имало такъв документален филм.Надявам се найстина да има

Цитат на: kati_v в Понеделник, 21 Юли 2008, 20:13
Аз пък го гледах по ТВ. Беше изграден от кадри от касетите, намерени под зида, разкази на родителите, на полицията, детектива и археолога, намерил касетата.
Не мога да разбера защо се възмущавате, че е направен тоя филм. Всяка година излизат маса трилъри, хоръри и т.н., експлоатиращи човешките страхове.
Ето малко инфо:
статия и един сайт .