Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
Нещо да добавиш тук?
Разбира се, почваме едно по едно !
...по погледа доста често си личи дали те харесва или не...
По принцип си прав, но мога да се хвана на бас, че ти не можеш да го схванеш и разбереш. И аз не мога да разбера само по погледа. Да разбереш дали те харесва или не, само по погледа е висш пилотаж - нещо което го могат само опитните свалячи с много бройки! Нито аз, нито ти сме такива!
...когато нейна приятелка ти намекне, че те харесва, а няма логика да лъже за това нещата вече си идват на мястото...
Това е свалка тип между пети до осми клас ! След това нещата не се случват по тоя начин! Моментът за такъв тип свалки си го изпуснал, така че не разчитай на това !
...ти приеме приятелството във ФБ и ти отговаря като и пишеш, ако не те харесва хич няма и да ти приеме приятелството! Но когато пишеш да се видите се прави, че не го е видяла!???
Дали е ФБ или сайт за запознанства - едно и също е!

Добавила те е като "приятел" във ФБ - това съвсем не означава, че би искала да спи с теб! Жените са много суетни и много се засягат на тема кой ги харесва и кой - не! За да си помпа самочувствието, всяка жена търси някой, който да я харесва и да и обръща внимание. Това съвсем не значи, че би искала дори само да се виждате наживо - в повечето случаи не искат!

Жените много обичат да си мислят - " Фейса ми е пълен с приятели. Имам толкова много обожатели, мога да спя с кой да е само ако пожелая! Само че аз не съм коя да е, затова няма да спя с кой да е и ще чакам идеалния (батката/паралията/принца/сетаа_кво)!"

Жените убиват време с безсмислени чатове и добавяне на "фенове" във фейса. Това им е нещо като хоби и заместител на социалния живот, колкото и да са закъсали! Твоята роля в случая е на поредния фен, с когото "кралицата/суперзвездата/топмодела"* си играе!

* - според нейните собствени представи
Но когато пишеш да се видите се прави, че не го е видяла!???
Какво се чудиш само не разбрах!
Това значи, че не иска да се виждате (очевидно) и не иска да имате нищо общо в реалния живот извън фейса!

Броят "приятели" във фейса според много хора е мерило за популярност и профилът на жената на която пишеш може да е фалшив и само да събира фенове, за да бъде продаден на някой друг. Ама няма да почвам и тая тема, че ще стане много дълго.

Други въпроси ?