- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да предложа на момиче да станем гаджета?
Въпросът е че мисля че и тя ме харесва но нямам идея какво точно да направя за да и предложа някакви идеи?
Забравих да кажа че съм на 14 години
Каза ми една нейна приятелка![]()
Първо се увери, че тя наистина те харесва, а не са някакви измислици на приятелката й.
Ако излизате заедно в обща компания я гледай как се държи (поглежда ли те тайно, смее ли се на шегите ти, гледа ли да намери начин винаги да е около или до теб и т.н)
Ако не-пиши и във Фейсбук, Инстаграм или където се имате. След някакво кратко време, ако тя ти даде зелената светлина, че й е интересно с теб, я покани да излезете само двамата и от там нататъка действаш смело. (Ама не прекалено смело, да не я стреснеш)
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Проблема е, че колкото и да опитваш никога не се стига до тази първа среща!
А пък те да те поканят на среща абсурд под достойнството им е на момичетата, все пак сме в 18-ти век няма как да стане!!!
Да и предложиш е най-лесното нещо от цялата история, по-трудното е да я накараш да те хареса, да се влюби в теб... Ако имате общи теми за разговор, ако излизате, ако и приятно с теб, тя ще го покаже веднага, ще те търси, ще се интересува от теб...
А без да сте си казали две думи, да и кажеш, хайде да станем гаджета.. къв е смисъла? с акъла ви на 14-годишни който е ограничен около Фб и коз в междучасието ще ви е много интересно.. давай ти си...