- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не съм сигурна какво ми е?
Здравейте, от вчера имам болки в долната, дясна част на кръста. Болката е тъпа и не ме боли толкова, когато седя, но при ходене куцам... Усилва се вечер. Преди един месец и нещо отново имах подобен проблем с ... кръста (не знам дали е от него). Историята е следната: събудих се, след няколко минути получих ужасни болки в кръстната област, уплаших се много и с майка си отидох в "Пирогов". Казаха, че ми няма нищо, поне според хирурга. Отидох при личния за изследвания на урината, но нямах нито песъчинки, нито имаше наличие на кръв и не можеше да се говори за бъбречна криза. Откриха ми колит, но сегашната болка няма нищо общо с него. Не знам от какво е породена болката, но има някакъв проблем със сигурност. Не казвам на майка си, за да не я притеснявам и вече ме е срам да се оплаквам, и накрая да се окаже, че нищо ми няма. Нямам представа какво е, затова се надявам да ми помогнете!
За съжаление няма как да ти дадем диагноза при положение, че не сме медицински лица. Майка ти, би те разбрала и според мен тя иска два пъти повече от теб да си здрава и да се чувстваш добре, за това по-добре поговори с нея без да я плашиш и и кажи, че се нуждаеш от още един-два прегледа, защото имаш чувството, че нещо не е наред. Успех!
Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.
Паулу Коелю
Може да пробваш с някакви мазила. Специално на мен ми дейтват, но ако болката е много силна по-добре кажи на майка си и тя ще измисли най-доброто.![]()
Не споделяй плановете си с никого. Хората обичат да ги развалят.![]()
Ако си твърде слаба започни да се храниш по-здравословно.
Благодаря за съветите! Казах на майка си, която го прие със смесени чувства. Записахме час за преглед, с който се надявам всичко да се уточни.
Последно редактирано от Unicorn005 : 08-11-2017 на 19:59