Здравейте!Аз съм момче на 19,от Хасково. Регистрирах се специално,защото не знам как да постъпя и как да се справя с този проблем,който ми пречи на всичко от много време. Значи пред 4-ри месеца приятелката ми ме заряза,след около почти 8-месечна връзка.Обичахме се много,но всичко свърши,както каза тя тогава.Добре казах си и я пуснах.Да ревах и е нормално в началото.Но нещо ме пречупи тази раздяла,не ми беше първото зарязване,но това момиче не можех да си го избия от главата.Постоянно ми беше в мислите.Обичах го наистина много,правех всичко за нея.Имаше седмици,в които всяка вечер ревах за нея.Да,глупаво,но факт.Реших да потърся друго момиче,в което да се влюбя и да я забравя.Да,ама не.Цели 2 момичета за 2 седмици отрязах,след втората среща.Даже на едното и обърках името с нейното.Трудно ми е. Вчера вече(28.08.17) реших да и се обадя да поговорим.4-ри месеца не и бях звънял.Вдигна поговорихме.Казах и какво ми има и тя каза,че вече си е намерила друг,когото обича вече.Естествено се натъжих.Нормално е все пак.Аз не съм спирал да я обичам. Наревах се пак.Но и казах,че се радвам за нея и наистина е така. Знам,че не трябваше да и звъня като цяло. Но търся съвети. Как да я забравя? Психолог ще помогне ли? Това е индивидуален проблем и почти всеки е преминал през такъв етап от живота си. Споделете как вие сте се справяли с подобни проблеми. За момента просто си запълвам времето и гледам да съм ангажиран възможно повече, за да не мисля,но и това не ми помага особено. Благодаря ви предварително !