Няма как да не е искала да ме "нарани" / хайде не да ме нарани ами да се "подиграе" с мен../ Това е било нз как да го нарека Един Голям Фарс.. която тя си съчинила и с цел да си запълни времето.." / да хлътна и после да ме ебава /

Не може да ми се обяснява в колко съм бил такъв онакъв... как това щяла да прави с мен онова...и да ми звъни постоянно да ми праща какво ли не, да споделя, да говори с мен всяка вечер с часове, кога ще излезем,да ме пита кога ще идваш, да се уговаряме, какво, как, къде ще се видим, кво ще правим, и като излезнахме да ме гледа през цялото време, дори филма в киното не гледаше толкова колкото към мене../нищо напротви нямах/ .. ДА прекараме 6 часа заедно като за първа среща ъъъ.. и на другия ден да ми звъни и да ме пита кога пак ще се срещнем???

Смятайте за какъв подъл човек става въпрос ти го гледаш в очите а той те е правил на луд луд луд, усмихва се, прегръща те, целува те

и ако случайно не се бях върнал в обратната посока и да видя захвърления букет и що за стока е / и как ме лъже,че цветето е у тях и много и харесва/, сигурно щеше да ме мотае още...

Окей да примем, че не съм и допаднал, нормално е.. няма проблем, не искала да ме нарани окей... Но то кво се оказа, през това време тя си е имала "гадже" уж бившо гадже.. и през цялото време ТЯ ме е размотавала и е правила на луд.... и си е вървяла с него.... колко ли пъти я питах да ли си има приятел - отговора и беше Категоричен нямам, за кво да те лъжа.. викам си окей, нп всякаш нещо вътре не ми даваше мира, някак си знаех,че нещо прикрива.. но не отдавах внимание на тези неща точно тогава...

и ДВЕ седмици след като я отсвирих и изобщо спрях комуникация с нея, и тя в ФБ публикува колко обича "уж бившия" си с който "уж нямаше вече нищо"..

Поразрових с в нета, тук там, намерих нейни чатове и хронологии с други, по-времето в което и на мен ми се обясняваше,звънеше и пишеше мило,тя го е правила същото с още 4-ма...

жалка история,жалък човек, жалко същество, но да не попадне на грешния човек, аз бях добър с нея, но на някой ще му прелее канчето и...