.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Супер фен

Гръм от ясно небе ...

Здравейте, най-вероятно ви идва наум за какво ще споделям. Та, приятелката ми ме заряза изведнъж, след като всичко си беше наред и перфектно, тя реши, че чувствата й не са като преди.
    Нещата при нас тръгнаха адски форсирано, бурно, с голяма любов. Най-вероятно е влюбване и от двете страни, но замина на почивка в чужбина и не се бяхме виждали 14 дни, но пък се чувахме всеки ден и бяхме доволни. Върна се от почивката, видяхме се, всичко беше наред, нормално. Прибрахме се и на другия ден искала да ми казва нещо. Видяхме се и каза, че чувствата й не били както в началото(нормално е малко или много нещата да се успокоят, не можеш да си влюбен и да изпитваш тези пеперудки в стомаха през цялото време) и очаквала като ме види да е била хипер радостната, била радостна, обаче очаквала друго, някви такива глупости. Сега останала само с някакви симпатии и т.н.. Не изпитвала тези пеперудки в стомаха и глупости. Нормално е, след като нямаш пряк контакт с човека да свикнеш малко или много с липсата му и айде веднага да си правим асоциации. А пък ходихме месец и половина, а аз наистина много си я харесах и се влюбих, тя дори не иска да даде шанс да стане нещо между нас, заради това, че не изпитва бурните емоции .. А на мен ми е много мъчно и съм депресиран тези дни .. Знам, че е временно и времето лекува всичко, но просто не искам всичко между нас да приключва, заради такава нелепост.
    Последно редактирано от muhatacece : 08-17-2017 на 12:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си