Здравейте! Имам нужда от съвет, затова реших да пиша във форума. Харесвам едно момче от моя клас вече от около осем месеца. Не сме си общували толкова много, но отношенията ни са чудесни. Преди известно време той ми писа и покани мен и една приятелка да отидем на басейн заедно с още няколко негови приятели. Аз разбира се с радост приех, въпреки че не бях вярвала, че някога би ме поканил където и да е. И така, отидохме на басейн и много се забавлявах. На следващия ден той ми писа и ми се извини ако случайно ми е било скучно. Винаги е бил ужасно мил и съобразителен, а и имаме доста общо. Много ми се иска да му призная чувствата си, но съм доста срамежлива и ще ми бъде много трудно да го направя. Един негов приятел ме разпитва кого харесвам, тъй като знае, че харесвам някого, но му нямам никакво доверие и не искам да рискувам да му кажа. От друга страна се страхувам да не ме отблъсне след като разбере какво чувствам към него. Как мислите вие-как трябва да постъпя? Ще се радвам да чуя мнението ви. Благодаря предварително!