Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
18 годишна си, а си още девствена, браво!
Не се притеснявай за форума, все пак тук сме, за да си помагаме!
Повечето връзки на тази възраст от начало винаги са „по мед и масло“, но след известно време (при всеки е различно) това донякъде отминава. Отминава просто тази тръпка, която съществува в началото на всяка връзка. Може би си му омръзнала както споменаха и по-горе, но ако беше така отдавна би те зарязал. Ако все пак той е водил сексуален живот преди теб може и да има голяма вероятност да съществува и друго момиче, което в случая е само за секс. Все пак един по-сериозен разговор с него би бил много по-добър отколкото да очакваш мнения от форумите, но както и да е… всеки гледа на нещата от друга страна. А за бившият - представям си момента как изведнъж те прегръща адски бързо и отстрани изглежда адски смешно! И какво означава, че си е позволил да ти пусне ръка? Боже мой! Това означа, че не държиш никак на половинката си щом си го оставила и ръка да ти пусне! Разбирам, една приятелска прегръдка, но за няколко секунди можеш много лесно да го отблъскаш и т’ва е, а при положение, че ти е пуснал ръка и ти е харесало… е, ебати кухата лейка дет’ си! Съжалявам, че те обиждам, но при положение, че си имаш приятел, а бившият ти само с прегръдка те е накарал да го желаеш пак…
Разбира се че казах не, но това не променя факта, че ми хареса. Именно това ме удиви че въобще съм способна бда си помисля подобно нещо. Седмица по-късно скъсахме официално и едва тогава си позволих да звънна на бившия отново. Никога не бих изневерила на момчето до мен дори ако щеш щото знам колко е гадно. Тва е мн делеч от мен като човек. Ясно беше, че както са тръгнали нещата тряя да се разделим,но просто беше въпрос на време. И тва беше капкт която преля чашата.