- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос за сваляне
Аз наскоро си направих такъв експеримент, само за че 3-4 дена, само на вода. От около 72 кила станах 68. И аз едни сланинки исках да махна, ама май не се получи много. Една част от загубените килца после автоматично бързо си се връщат. Сега си държа едни 70-71 килца. Та това нещо се прави основно за прочистване. На мен не ми беше особено приятно обаче, отпаднало едно такова, не знам дали бих издържал 10 дни.
Иначе април месец бях 80 кила с подут корем и просто спрях да ям чак толкова. То си е няква мания - колкото повече се яде, толкова повече се свиква с това като нормално. Но и обратното е вярно.
По-скоро ще се отровиш и ще получиш за няколко часа главоболие.![]()
Направи си някакъв режим на хранене. ^^
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
единствения ограничен си ти : )
дори няма да започвам от това, че задаваш най-прекрасните въпроси, които сочат само към едно - умствени затруднения
предполагам, че в училище те слагат на първия чин пред госпожата, за да може да ти мята по някой поглед какво пишеш, щот си толкова бавен, че само издаваш звуци и втренчено гледаш в нищото, растение ретардирало
направи ми една услуга и спри да пишеш в тоя раздел, м*йка ти проста
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
балък
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer