.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
    А ти как не разбра, че правят опити върху животни. Не за крайният продукт, а за отделните му съставки. Мисля, че убиват по този начин около 150 млн. животни годишно
    момиче не ставай по-тъпа отколкото господ те е създал

каквато и козметична съставка за хора да тестваш върху животно няма да има добър ефект
    ако разчитаха на тестове върху животни нямаше да имат нито един одобрен продукт

както казах тяхната кожа е различна разчита на мастен защитен слой нямат потни жлези имат различна микрофлора като демодекси и тн

не знам как ще очакваш да имаш някакъв реален резултат ако тестваш върху животно това са пари на вятъра изхарчени от глупост

а тва че убиват 150млн животни годишно не знам кой го каза но ми покажи един умрял от кожно заболяване
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    момиче не ставай по-тъпа отколкото господ те е създал

каквато и козметична съставка за хора да тестваш върху животно няма да има добър ефект
    ако разчитаха на тестове върху животни нямаше да имат нито един одобрен продукт

както казах тяхната кожа е различна разчита на мастен защитен слой нямат потни жлези имат различна микрофлора като демодекси и тн

не знам как ще очакваш да имаш някакъв реален резултат ако тестваш върху животно това са пари на вятъра изхарчени от глупост

а тва че убиват 150млн животни годишно не знам кой го каза но ми покажи един умрял от кожно заболяване
    https://www.peta.org/issues/animals-...-toxic-tragic/

Явно теб боК те е създал малоумен.
    Последно редактирано от Zlennox : 08-22-2017 на 13:35
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Град
    системата дегоба
    добре посмях се още нещо?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ми не, ама не върти философски локуми където не си запознат. Или поне провери преди да ги разтягаш.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Ми не, ама не върти философски локуми където не си запознат. Или поне провери преди да ги разтягаш.
    лошото за теб е че съм запознат защото това ми е работата

но направих си труда да проверя и излизат само сайтове на природозащитници и нищо друго все тая

никой не може да обори това което казах иначе в нета може да пише какво ли не

От днес ли започна тази твоя работа ?

Град
    системата дегоба
    От днес ли започна тази твоя работа ?
    само това ли намери да кажеш?

А какво искаш да ти кажа? Видно е че не си прочел линка който ти пратих. Животни се използват в тестването на продукти - дали то козметични или други. Ако физиологически и биологически бяхме толкова различни че тестовете да не дават позитивни резултати, в такъв случай всички тестове щяха да са правят по-друг метод. Но както виждаш такива тестове все още се правят.

Град
    системата дегоба
    А какво искаш да ти кажа? Видно е че не си прочел линка който ти пратих. Животни се използват в тестването на продукти - дали то козметични или други. Ако физиологически и биологически бяхме толкова различни че тестовете да не дават позитивни резултати, в такъв случай всички тестове щяха да са правят по-друг метод. Но както виждаш такива тестове все още се правят.
    на неща написани в сайт на природозащитници не вярвам
    ако ти вярваш показва колко ти е коефициента на интелигентност

Е значи е ясна работата, и ти явно спадаш към категорията на Дифендър-а. Категория на конспиративни теористи, глобални елити/илюминати, и АЛТЕРНАТИВНИ факти! Ти щом на факти и доказана наука не вярваш няма как да си направиш собствена оценка на интелигентността когато такава липсва.
    Последно редактирано от Zlennox : 08-22-2017 на 16:33

Град
    системата дегоба
    Е значи е ясна работата, и ти явно спадащ към категорията на Дифендър-а. Категория на конспиративни теористи, глобални елити/илюминати, и АЛТЕРНАТИВНИ факти! Ти щом на факти и доказана наука не вярваш няма как да си направиш собствена оценка на интелигентността когато такава липсва.
    ами аз изразих мнение с научни факти а ти само тролиш как да не си повярвам накрая

Най-мразя, когато някой ме нарече тъпа, а разполагам с достатъчно примери в своя полза.

https://www.vbox7.com/play:e65dd3dd

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...dqBaVPx0cZTZtw

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...Su5VmSNuBnXqpQ

Научи се да вярваш на хората, нямам полза да лъжа.
    Неслучайно има гримове, четки за гримове,на които пише cruelty free, vegan. За тях не са умрели животни.

"Елинор покажи ми как тестват гримове върху заек например ще ми е голям кеф да видя гримиран заек" - "лошото за теб е че съм запознат"
    Един човек - хем запознат, хем всъщност не е
    Последно редактирано от Ellinor : 08-22-2017 на 18:46
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

Град
    системата дегоба
    Най-мразя, когато някой ме нарече тъпа, а разполагам с достатъчно примери в своя полза.

https://www.vbox7.com/play:e65dd3dd

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...dqBaVPx0cZTZtw

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...Su5VmSNuBnXqpQ

Научи се да вярваш на хората, нямам полза да лъжа.
    Неслучайно има гримове, четки за гримове,на които пише cruelty free, vegan. За тях не са умрели животни.

"Елинор покажи ми как тестват гримове върху заек например ще ми е голям кеф да видя гримиран заек" - "лошото за теб е че съм запознат"
    Един човек - хем запознат, хем всъщност не е
    посочи ми в клипа къде се казва че козметични фирми правят опити и после е казано какви опити правят
    а другите два сайта не са никакъв пример
    до тук не каза нищо съществено

още не можеш да обориш моята теория че тестовете върху животни с цел създаване на гримове не са миродавни поради различното устройство на кожата

калицивируса при котки който се вижда в клипа не е козметика
    Последно редактирано от haritov : 08-22-2017 на 19:00

Дадох примери, за тестове върху животни, последици и примери.
    А за различното устройство на животно и човек, знам че е безсмислено, не ми го казвай, но въпреки това, този начин е най- разпространен.

https://www.peta.org/blog/experiment...ey-still-done/

https://www.google.com/url?q=https:/...De7i3hhyxFPg-w

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...pQ0HRQvYbSBcHg

Една козметична фирма ще направи ли клип, в който показва как убиват животните заради продукти за лице и коса - не.
    Не искаше съществена информация, която всъщност се намира в PETA, но все пак ти давам.
    Последно редактирано от Ellinor : 08-22-2017 на 19:33

Град
    системата дегоба
    Дадох примери, за тестове върху животни, последици и примери.
    А за различното устройство на животно и човек, знам че е безсмислено, не ми го казвай, но въпреки това, този начин е най- разпространен.

https://www.peta.org/blog/experiment...ey-still-done/

https://www.google.com/url?q=https:/...De7i3hhyxFPg-w

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...pQ0HRQvYbSBcHg

Една козметична фирма ще направи ли клип, в който показва как убиват животните заради продукти за лице и коса - не.
    Не искаше съществена информация, която всъщност се намира в PETA, но все пак ти давам.
    извинявай ама знаеш ли какво ми пращаш?

осъзнаваш ли какви глупости бълваш?

Какви глупости пращам, аз ли ги измислям. PETA е организация с над 2 млн. последователи, не пишат небивалици там. Да не би да не знаеше, че L'Oréal и Avon не са cruelty free.
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ARam7S2bQyh6Dn
    Това е cruelty free, всичко останало, което ползваш е 90% вероятно да е тествано върху животно

Град
    системата дегоба
    Какви глупости пращам, аз ли ги измислям. PETA е организация с над 2 млн. последователи, не пишат небивалици там. Да не би да не знаеше, че L'Oréal и Avon не са cruelty free.
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ARam7S2bQyh6Dn
    Това е cruelty free, всичко останало, което ползваш е 90% вероятно да е тествано върху животно
    ами като се разболееш не ползвай лекарства

пп
    до сега нищо от това което прати не е свързано с темата

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Грозни приятелю , мислил ли си да приемеш исляма ?
    Не, благодаря !
    Нямам нищо против теб или религията ти, но аз съм православен християнин и не мисля да си сменям вярата !
    А ти мислил ли си да станеш християнин?
    ?
    току виж си преоткрил някакъв нов живот и вземе че ти потръгне ?
    В какво да ми потръгне ?
    каквито и да са Боговете, те искат от хората да убиват.
    Това не е истина!
    Не знам кой ти го е внушил това тъпо клише !
    Какво е значението дали е животно или човек.
    Има голямо значение дали е животно или човек!
    И според религията и според науката животните и хората НЕ СА равни, без значение какво си мислиш или ти се иска!
    Само за животните е без значение дали става въпрос за животно или човек! Ако и ти не правиш разлика между двете, значи ли, че се смяташ за животно?
    Все пак всички сме равни.
    В голяма грешка си!
    Както животните и хората не са равни, така и хората не са равни по между си! Ето например, ти не си ми равна, защото смяташ, че хората и животните са равни!
    Мюсюлманите си изкупват греховете като убиват животни. Не мога да видя логиката.
    Как ще видиш логика, след като това не е вярно !
    А българите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ядат месо,... по време на постите, ядат месо, защото ... Къде е и логиката тук.
    Хората са месоядни и ядат месо, откакто съществуват! Дори още преди да са почнали да вярват в някаква доктрина.
    Не виждам нищо странно в това, както и защо не проумяваш очевидни неща.
    Цитирай Първоначално написано от Telaviv Виж мнението
    @haritov, опитвал ли си сурово месо, за да твърдиш, че природата те е създала хищник?
    Друмлюк, вече прекаляваш!
    П.С. Ellinor също може да е Друмлюк, заради тролските си мнения.
    Това не е хранене, по-скоро е удоволствие.
    Ти отказала ли си се от всички тия "удоволствия", преди да дойдеш да ни поучаваш?
    нали като си направя телешка пържола тая пържола е има кожа отгоре ?

трябва ли да хвърля кожата ? предпочитам да я използвам
    Така е и много по-екологично !
    А за зайците- върху тях тестват спирали, и накрая тези зайци ослепяват, а след това ги убиват.
    Тогава застани на мястото на зайците и ги спаси !
    огромна част от продуктите, които и ти използваш са тествани върху животни, а някои дори има животински продукти( и не говоря за мляко, яйца и мед)
    И кво от тва?!
    Ти да не би да искаш да са тествани върху хора и да имат човешки съставки ?! Ти ще излезеш ебаси изрода !
    Видно е че не си прочел линка който ти пратих.
    Линкът ти е тенденциозен и необективен! Щом видях URL-а, ми е ясно за какво става въпрос и не бих си правил труда да го отварям !
    Аз пък мога да ти изкарам линкове, че Холокостът е измислица и изобщо не е съществувал !

П.С. Троловете (Злетокса, Елинор и ТелАвив) развалиха темата на арабина с глупости !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^Сега ще те нападнат много брутално, нали осъзнаваш
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Град
    системата дегоба
    той арабина ако пусне тема дето да не е трол ще стана шаолински монах

ама нали запъртък не се разваля не могат да му развалят темата

anonymous990763
    Guest
    Я си признайте дали сред вас има вегетарианци.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Я си признайте дали сред вас има вегетарианци.
    Да ти кажа, бих искала да бъда, но все не ми се получава.
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Да ти кажа, бих искала да бъда, но все не ми се получава.
    То желанието е важно. :д

той арабина ако пусне тема дето да не е трол ще стана шаолински монах

ама нали запъртък не се разваля не могат да му развалят темата
    Не разбирам какво искаш да кажеш ?

Град
    системата дегоба
    Не разбирам какво искаш да кажеш ?
    че съм по-беден от теб и трябва да черпиш с агнето което ще ти продам на висока цена понеже нямаш право да се пазариш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си