.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 143
    Предпочитам да съм част от този свят, за да може поне аз да направя нещо добро за Земята.
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
    Предположих, че сте възрастни заради регистрацията. Пълнолетни сте, не познах ли?! Но обичам да се "натрисам" в теми, в които преобладават възрастни, за да има с кой да споря. Но наистина мразя да ми говорят, че убийството е нормално и да не се отдава нужното внимание на това.
    Честно ли правите това, което правят и лъвовете, със зъби и нокти си набавяте храната. Или отивате до магазина и купувате. След като действително хората са произлезли от маймуните, то тогава сме били растителноядни. Времената променят както окосмяването, така и начина на хранене, причината тогава е била липса на растения, защото при застудяване няма достатъчно треви. Но сега се продават целогодишно плодове и зеленчуци и не бихме умрели от глад. Месото в много далечното минало е било наложително, но вече не е. Сега е по-скоро причина за сърдечносъдови заболявания.
    Продължавайте да ядете мърша, пълна с хормони и антибиотици, но не ми казвайте, че аз не се храня както трябва.
    забранено е в месото да има антибиотици и хормони и еволюцията не ни е променила че да нямаме нужда от месо

няма научен факт с който да ме обориш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Предпочитам да съм част от този свят, за да може поне аз да направя нещо добро за Земята.
    с какво месоядни крокодил вреди на земята?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Че тревопасен крокодил има ли?
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

А как без антибиотици едно пиле ще порасне толкова бързо. Как е възможно на село да е необходима почти половин година на една кокошка, за да пронесе. А в сегашните птицеферми за 30 дена да са готови. Защо е забранено, а е навсякъде? Трябваше и тестовете върху животни да са забранени, но ето, че и те се правят. Ти просто не си запознат с това, което ядеш. Сигурно ще кажеш, че ядеш "щастливи" кокошки и прасета, които са отглеждани в хуманни условия.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...DCpMuCoZsHlqYA

Животните не вредят на околната среда, но нали ние не сме животни, а хора, правим всичко по-друг начин. По-добре задай въпроса с какво не вредим, че иначе списъка става безкраен.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...rO7QryixDbRYEw
    Последно редактирано от Ellinor : 08-23-2017 на 11:36

Супер фен Аватара на corbV2
    Сега си придаваш твърде голямо значение. Какво ще промени този твой акт? Ходът на събитията си остава същия, живота е преходен, няма значение кога и как. Единствено ще се валидираш какъв "добър" човек си.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Град
    системата дегоба
    А как без антибиотици едно пиле ще порасне толкова бързо.
    ти бъзикаш ли се?

да се смея ли да плача ли се чудя вече

във фитнеса сигурно се скъсват да бухат гъби че да станат бабанковци

(антибиотиците се правят от гъби надявам се го знаеш(поне повечето))

Говорех на haritov, не на теб, но добре, явно си се объркала. Нормално е хората да грешат, но ми е странно защо само те са така.

Мислеше, че пилета се отглеждат с жито и любов

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Че тревопасен крокодил има ли?
    за елинор ли питаш?

Град
    системата дегоба
    Говорех на haritov, не на теб, но добре, явно си се объркала. Нормално е хората да грешат, но ми е странно защо само те са така.

Мислеше, че пилета се отглеждат с жито и любов
    ти ми кажи ще станеш голяма от антибиотици и токсини (сополи) как ускоряват растежа само ми кажи

Да говоря с хора, които толкова и знаят за животните, е просто безценно.

Град
    системата дегоба
    Да говоря с хора, които толкова и знаят за животните, е просто безценно.
    ама не бе кажи кой вид антибиотик или токсин ускоряват растежа

Голям фен Аватара на Zlennox

Животните не вредят на околната среда, но нали ние не сме животни, а хора...
    нали и ти си бозайник, как да не си животно...
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Град
    системата дегоба
    ако слушахме елинорчето и имахме птицеферма с около 200 000 пилета щяхме да ги оставим на кокцидиозата вместо да им направим профилактика

Как да обясня по-добре, че се правят опити върху животни. НЕ краен продукт, САМО отделни съставки. И знам, че е ненужно това, но го правят. В дрогериите около 80% от продуктите всъщност са тествани върху животни, някои даже съдържат животински продукти/ отпадни вещества. Ако даден продукт не е тестван върху животни, то трябва да има лого на peta или cruelty free, но колко такива си виждал по опаковките.

Град
    системата дегоба
    Как да обясня по-добре, че се правят опити върху животни. НЕ краен продукт, САМО отделни съставки. И знам, че е ненужно това, но го правят. В дрогериите около 80% от продуктите всъщност са тествани върху животни, някои даже съдържат животински продукти/ отпадни вещества. Ако даден продукт не е тестван върху животни, то трябва да има лого на peta или cruelty free, но колко такива си виждал по опаковките.
    ти кажи кой антибиотик ускорява растежа спри да папагалстваш едно също като развалена плоча

Очакваш да знам имена на каквито и да било антибиотици, след като аз сама не използвам. Кой би казал, че отглежда пилета по неестествен начин, това ще бъде голяма загуба. И кой ще каже рецептата за бърз растеж на пилетата си. Забранено е, това е и причината останалите да не са толкова запознати, защото мислят, че ядат чисто месо.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...v3abr9cJOBMMbA

Град
    системата дегоба
    Очакваш да знам имена на каквито и да било антибиотици, след като аз сама не използвам. Кой би казал, че отглежда пилета по неестествен начин, това ще бъде голяма загуба. И кой ще каже рецептата за бърз растеж на пилетата си. Забранено е, това е и причината останалите да не са толкова запознати, защото мислят, че ядат чисто месо.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...v3abr9cJOBMMbA
    антибиотиците унищожават бактерии те не подсилват растежа нямат такова свойство

нека те питам

какво предпочиташ 200 000 пилета да пукнат от кокцидиоза защото не си им дала един тетрациклин (прави се от смрадлика или така наречената тетра което е билка в природата)
    или просто да си дадеш препарата и всички пилета да оживеят благодарение на твоите грижи въпреки че няква на 15г в някой форум ще реве че си им дала антибиотик

задължително искам да ми отговориш кое предпочиташ

Има ли смисъл пилетата да са живи след като съм дала антибиотик, но след месец голяма част да отидат в кланицата и да бъдат брутално убити - за мен няма смисъл. Нека всеки човек сам си отглежда животни, една част ще умират, друга- не. Но някои не мислят за последствията за човека, за когото се излюпват и умират тези животни. Защото парите са пред здравето.

След като това, което пилетата поглъщат не вреди, защо ми кажи момчетата имат по-големи гърди от момичетата, защо момичетата имат повече окосмяване от момчетата, защо момичетата имат по-ранна или късна менструация.
    Антибиотиците във фуража на животните насърчават растежа на тези животни, освен предпазването от болести. А ако хората всеки ден приемат антибиотици заедно с месото, то това означава, че след време ще се намали действието от тях.
    Резистентност към антибиотици- причина за смъртта на много хора годишно, и тъй като няма животно без антибиотици и хормони в него разбира се, хората могат да умират и от обикновени инфекции, защото за тях няма да има ефективно лечение.

Град
    системата дегоба
    че те пилетата са си твои може да си гледаш за кеф не за кланица

милиарди са умирали от липсата на антибиотици не от тяхното наличие

алергия може да получиш към всичко даже към светлината аз например съм алергичен към сулфонамиди (група лекарства) ама не съм умрял

а тва за циците и космите има вина чернобил

кои инфекции са обикновени и кои не?

по какво ги различаваш на хематологичния анализ?
    момиче ще ти го кажа още веднъж на пазара месото не бива да съдържа антибиотик

на всеки флакон от даден препарат има таблица на която пише всеки вид животно за колко се чисти от него и кога е годно за ядене
    пп

щом ще оставиш пилетата да умират вместо да ги спасиш кой е по жесток този който ги изяжда или този който ги оставя да страдат без да им помогне?
    Последно редактирано от haritov : 08-23-2017 на 14:38

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Какви са тези глупости, че Бог е създал Земята, растенията, животните, хората.
    "Сама съм си Бог
    Не вярвам в Бога, защото съм за справедливостта, свободата и свободния избор. Не вярвам в Бога, защото неговите възнаграждения са измамни, а наказанията му - недостойни. Не вярвам в Бога, защото с всеки изминал ден той прави за мен все по-трудно да вярвам в него.
    Не вярвам в Бога, защото той иска да се боят от него и да го почитат. Не вярвам в Бога, защото тази вселена е чудо, което той не може да сътвори. Не вярвам в Бога, защото сама съм си Бог. А на мен със сигурност не е нужно да ми се кланят.
    Не вярвам в Бога, защото вярвам в себе си. А тази вяра е несъвместима с вярата в Бог."
    Значи, щях да ти обясня и отговоря на всичките въпроси, но като прочетох това просто разбрах, че ако го сторя - ще си говоря на празна саксия.
    В Бог твърдиш, че не вярваш, но съм сигурна, че за дявола знаеш, че съществува нали?

П.С
    Защото хората бяха най- висшите, но това има последствия.
    Хората НЕ са и никога не са били най-висшите, това само глупаците ще го твърдят.
    Последно редактирано от bijou : 08-23-2017 на 15:16
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Не мисля, че има по-голяма жестокост от това да ги убиеш. Далеч по-нормално е да умрат сами, отколкото да си чакат смъртната присъда. Ако ти живееше в "хуманните" ферми на 21 век щеше да искаш да живееш още месец с лоши условия и накрая да те убият меко казано по отвратителен начин или да умреш по-бързо.
    Но има ли смисъл от пилета, които после могат да се окажат причина за смърт на човек. Остатъците от всички антибиотици в тялото на животното се пренасят и в човешкото тяло, хормоните и токсините също. Да приемаш протеини и да си въобразяваш, че няма да има по-здрав човек, но в същото време да приемаш и всичко останало, за което не подозираш, е тъпо. Защото накрая тези хора умират, защото е трябвало пилетата да живеят още един месец, за да умрат.

Град
    системата дегоба
    Не мисля, че има по-голяма жестокост от това да ги убиеш. Далеч по-нормално е да умрат сами, отколкото да си чакат смъртната присъда. Ако ти живееше в "хуманните" ферми на 21 век щеше да искаш да живееш още месец с лоши условия и накрая да те убият меко казано по отвратителен начин или да умреш по-бързо.
    Но има ли смисъл от пилета, които после могат да се окажат причина за смърт на човек. Остатъците от всички антибиотици в тялото на животното се пренасят и в човешкото тяло, хормоните и токсините също. Да приемаш протеини и да си въобразяваш, че няма да има по-здрав човек, но в същото време да приемаш и всичко останало, за което не подозираш, е тъпо. Защото накрая тези хора умират, защото е трябвало пилетата да живеят още един месец, за да умрат.
    извинете ще врътнете ли тунето на кораба майка че получавате един и същ грешен сигнал?

Извинявай, ще отвориш ли учебник по биология, някоя статия в интернет и тогава може би да продължим да спорим за антибиотиците в месото. С глупави не си правя труда да разговарям.

Град
    системата дегоба
    Извинявай, ще отвориш ли учебник по биология, някоя статия в интернет и тогава може би да продължим да спорим за антибиотиците в месото. С глупави не си правя труда да разговарям.
    ти си виж коментара после ме наричай глупак
    пак ти го казвам

животно върху което е прилаган антибиотик не може да бъде използвано за клане

трябва да мине период от време в зависимост от вида антибиотик като на всеки флакон от въпросното нещо пише за колко време организма ще се прочисти и ще бъде годен за консумация

никой няма да си позволи да тъпче да речем 600 говеда с антибиотик без причина

1. ще му коства хиляди левове на ден

2. никой няма да му купи продукцията

ако се наложи да ти го кажа за четвърти път ще си непобедима на тенис понеже си тухлена стена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си