.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 143
    anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    ако се наложи да ти го кажа за четвърти път ще си непобедима на тенис понеже си тухлена стена
    Winner of the day.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Празнувайте докато можете. Сега като ни построят Третия храм ще се върнем към истинското богослужение.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Аз се старая да пиша грамотно, без правописни грешки, да бъда сериозна, да не съм ви като малко дете в очите. И накрая след усилията, един ме пита мога ли да чета, после ме нарича куха саксия, а ти ми казваш, че съм тухлена стена. Без главна буква, без запетаи, точки. Но пък защо да се старае човек, загуба на време са. Наричам те глупак, отвръщаш ми като дете. Чувствам се зрялата в тази ситуация.
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Аз всъщност се старах да водя дискусия с теб, за съжаление беше неуспешно, защото всеки мой коментар се сблъскваше със стена от предразсъдъци и невежество.

защо ми крадеш думите?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Да, искаше да избирам между човек и лисица, велика дискусия.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Защо така хейтвате момичето, хиени? Всички сте имали наивни убеждения на 15 години. Повечето от вас все още имат предимно такива.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Къде виждаш хейт.
    Не я ли нарече невежа и пълна с предразсъдъци? Ако е така, значи няма никакъв смисъл да й го казваш, но въпреки това го направи. Това не е най-добронамерения подход към невежо 15 годишно момиче, не мислиш ли?

До 1 септември да сте написали 30 страници , колкото месец септември

Защо когато аз изразя мнение ми се нахвърляте като на парче месо. Да съм невежа, чак пък толкова ли, понякога ми се струва, че съм по-умна от възрастен човек и в доста ситуации съм затвърждавала твърдението си. Толкова ниско ли може да падне човек, че чак да обижда дете, защото ме представяте като малко, неразбиращо света, такова. Аз единствено защитавах животните в тази тема, след като се отвратих от мнението на някои, че когато е за храна, всичко е позволено. Всеки има право на избор, но когато един растителнояден човек каже нещо по темата, веднага става разправия. Това, че не приемате истината или изборът на някого, е само ваш проблем. Но аз не налагам убежденията си, само изразявам мнение. Защото всички така направиха, въобще не ме обидиха по десет различни начина, използвайки саксии и стени, а напълно спокойно, като уравновесени хора споделиха своя мироглед.* да се усеща сарказмът*

Аз отстъпвам и вдигам бялото знаме, нещо, което никой друг не направи. Кажете ми сега дали аз съм глупавата.
    Последно редактирано от Ellinor : 08-23-2017 на 19:14

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
    Защо когато аз изразя мнение ми се нахвърляте като на парче месо. Да съм невежа, чак пък толкова ли, понякога ми се струва, че съм по-умна от възрастен човек и в доста ситуации съм затвърждавала твърдението си. Толкова ниско ли може да падне човек, че чак да обижда дете, защото ме представяте като малко, неразбиращо света, такова. Аз единствено защитавах животните в тази тема, след като се отвратих от мнението на някои, че когато е за храна, всичко е позволено. Всеки има право на избор, но когато един растителнояден човек каже нещо по темата, веднага става разправия. Това, че не приемате истината или изборът на някого, е само ваш проблем. Но аз не налагам убежденията си, само изразявам мнение. Защото всички така направиха, въобще не ме обидиха по десет различни начина, използвайки саксии и стени, а напълно спокойно, като уравновесени хора споделиха своя мироглед.* да се усеща сарказмът*

Аз отстъпвам, нещо, което никой друг не направи. Кажете ми сега дали аз съм глупавата.
    твоето не е изказване на мнение а тъпизъм
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Даже след като вдигнах бяло знаме продължаваш. Жалко, смятах, че и ти си разумен човек и не правиш от мухата слон. Но смятах, вече съм твърдо убедена какъв човек си.

Град
    системата дегоба
    Даже след като вдигнах бяло знаме продължаваш. Жалко, смятах, че и ти си разумен човек и не правиш от мухата слон. Но смятах, вече съм твърдо убедена какъв човек си.
    след като пет пъти ти казах как стоят нещата защо продължаваш една и съща песен?

А ти все още ли си с теорията си, че козметиката не се тества върху животни.

Град
    системата дегоба
    А ти все още ли си с теорията си, че козметиката не се тества върху животни.
    все тая

а за антибиотиците вярваш ли ми?

А защо след като казваш, че организмът на животното има време да се пречисти, толкова често се откриват антибиотици и хормони в месото, което се продава. Винаги има остатъчни вещества, които по-късно се пренасят на хората.
    Защо толкова често съм чувала за антибиотичната резистентност и защо е свързана с месото?! След като част от зеленчуците са с пестициди, поне за вносните, в саламите има кости и сухожилия, в маслото има и немлечни мазнини, защо да вярвам, че самото месо е чисто и годно за употреба.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Защо да правя разлика между човек и животно след като не вярвам, че Бог е създал човека. Хората са бозайници, кравите, лъвовете, лисиците, прасетата също.
    Ако не вярваш в Бог и това което е създал - вярвай в науката!
    Човекът е най-висшето ниво на еволюцията, а ако ти смяташ че си равна с животните - ходи да живееш с тях или като тях !
    ...защото съм за справедливостта, свободата и свободния избор.
    Кажи ми само какво и кой те спира да отидеш в гората и да живееш наравно с животните ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    що не идеш в манастир?
    По-добре да ходи в гората, вълците и мечките да я изядат жива и после да дойде да ми говори за дрането на живи животни.
    С глупави не си правя труда да разговарям.
    И все пак продължаваш да тролиш, а?!
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Защо така хейтвате момичето, хиени? Всички сте имали наивни убеждения на 15 години. Повечето от вас все още имат предимно такива.
    "Момичето" е фейк на Друмлюка!
    Кажете ми сега дали аз съм глупавата.
    То беше ясно от самото начало, лошото е че ти чак сега го разбра !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Не, не съм фейк профил по дяволите. Стига сте ме наричали Друмлюк.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Друмлюк
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Дрюмлюк бе хора , не Друмлюк !!

Град
    системата дегоба
    А защо след като казваш, че организмът на животното има време да се пречисти, толкова често се откриват антибиотици и хормони в месото, което се продава. Винаги има остатъчни вещества, които по-късно се пренасят на хората.
    Защо толкова често съм чувала за антибиотичната резистентност и защо е свързана с месото?! След като част от зеленчуците са с пестициди, поне за вносните, в саламите има кости и сухожилия, в маслото има и немлечни мазнини, защо да вярвам, че самото месо е чисто и годно за употреба.
    ами дай да спрем зеленчуците понеже 95% от заразените с ехинококоза са я прихванали от заразени зеленчуци

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^ Продължавате ли бе?
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    ^ Продължавате ли бе?
    тая тема стана епична

Който желае, може сам да произвежда екологично чисти продукти. Но казвам, че след като толкова храни съдържат съставки, вредни за човека, то защо не и месото да е такава храна.

Ок , още седмица остана братя и сестри мой.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^

Е сефте.
    Това май ще разчупи ледовете.
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си