- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Курбан Байрям 01.09.2017
Не, благодаря!
Нямам нищо против теб или религията ти, но аз съм православен християнин и не мисля да си сменям вярата!
?
В какво да ми потръгне?
Това не е истина!
Не знам кой ти го е внушил това тъпо клише!
Има голямо значение дали е животно или човек!
И според религията и според науката животните и хората НЕ СА равни, без значение какво си мислиш или ти се иска!
Само за животните е без значение дали става въпрос за животно или човек! Ако и ти не правиш разлика между двете, значи ли, че се смяташ за животно?
В голяма грешка си!
Както животните и хората не са равни, така и хората не са равни по между си! Ето например, ти не си ми равна, защото смяташ, че хората и животните са равни!
Как ще видиш логика, след като това не е вярно!
Хората са месоядни и ядат месо, откакто съществуват! Дори още преди да са почнали да вярват в някаква доктрина.
Не виждам нищо странно в това, както и защо не проумяваш очевидни неща.
Друмлюк, вече прекаляваш!
П.С. Ellinor също може да е Друмлюк, заради тролските си мнения.
Ти отказала ли си се от всички тия "удоволствия", преди да дойдеш да ни поучаваш?
Така е и много по-екологично!
Тогава застани на мястото на зайците и ги спаси!
И кво от тва?!
Ти да не би да искаш да са тествани върху хора и да имат човешки съставки?! Ти ще излезеш ебаси изрода
!
Линкът ти е тенденциозен и необективен! Щом видях URL-а, ми е ясно за какво става въпрос и не бих си правил труда да го отварям!
Аз пък мога да ти изкарам линкове, че Холокостът е измислица и изобщо не е съществувал!
П.С. Троловете (Злетокса, Елинор и ТелАвив) развалиха темата на арабина с глупости!