Има ли смисъл пилетата да са живи след като съм дала антибиотик, но след месец голяма част да отидат в кланицата и да бъдат брутално убити - за мен няма смисъл. Нека всеки човек сам си отглежда животни, една част ще умират, друга- не. Но някои не мислят за последствията за човека, за когото се излюпват и умират тези животни. Защото парите са пред здравето.

След като това, което пилетата поглъщат не вреди, защо ми кажи момчетата имат по-големи гърди от момичетата, защо момичетата имат повече окосмяване от момчетата, защо момичетата имат по-ранна или късна менструация.
Антибиотиците във фуража на животните насърчават растежа на тези животни, освен предпазването от болести. А ако хората всеки ден приемат антибиотици заедно с месото, то това означава, че след време ще се намали действието от тях.
Резистентност към антибиотици- причина за смъртта на много хора годишно, и тъй като няма животно без антибиотици и хормони в него разбира се, хората могат да умират и от обикновени инфекции, защото за тях няма да има ефективно лечение.