.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

qautria
    Guest

Възможно ли е да съм бременна ??

Привет на всички, аз съм на 21 г. и от съвсем скоро водя полов живот. С приятеля ми използваме презерватив като предпазно средство, като преди да свърши го изкарва. При първите пъти цикълът ми закъсня с около седмица, при което ужасно се притесних и отидох на преглед при гинеколог. За щастие всичко е било наред, а моят цикъл по принцип не е много редовен и ми предписаха хапчета във връзка с този проблем. Казах на гинеколожката как се пазим, не ми е предписвала противозачатъчни, но ми се иска да чуя мнение, вие как се пазите? Смятате ли че методът с презерватив и свършване отвън е безопасен и ефикасен ? Благодаря !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако забременееш го кръсти Худини
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

За 21 годишна толкова ли нямаш акъл да си отговориш сама на въпроса? С кондом и не свършва в теб... според теб може ли да забременееш ?

Maybelle
    Guest
    И двете горе много ме кефите.

Авторке, не се забременява от въздуха.

Аз използвам противозачатъчни. След 2м ще слагам спирала.
    Моя АГ все ми повтаря ''Ако ти не се пазиш и Господ не може да го направи'' Доверие за такова нещо нямам и няма и да имам.
    Ако нещо се случи патката ще му е в панталона , а аз ще ходя да се кръстя.. Няма нужда.
    Ако мислиш , че ти е достатъчно - продължавай.
    Ако не си сигурна - взимай мерки преди да е станало късно.

Презервативите вършат страхотна работа не само във връзка със зачеването, но и пазят от болести. Разбира се, винаги е възможно объркване и на мен ми се е случвало. Не знам дали по вина на приятеля ми или просто по лош късмет, веднъж един Utra Thin презерватив си остана вътре в мен, което доведе до доста притеснения и прегледи, за това човек трябва да има едно на ум.
    Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.

Паулу Коелю

Откъде да се вземе това бебе като правите секс с презерватив и не свършва в теб?! Да не си Дева Мария?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си