Да, има много такива теми..

Такаа..
Преди по-малко от година бях 95-6 кг.Почнах да тренирам, да намалявам сладкото и тестените изделия.Увеличих и приема на вода.Добре, отслабнах 6-7 кила и вече съм 89 кг. горе долу.Сега от тук нататък окончателно спирам всякакво сладко, както и хляба.Би трябвало да помогне още повече за отслабването, нали?Или трябва все пак да се приема поне 1 филия хляб(черен-пълнозърнест) през деня или въобще може без хляб.Напоследък забелязах, че нямам нужда от хляб и затова питам.
Също да ви питам лошо ли е ако се пропуска някое хранене(било то обяд или вечеря) или е по-добре да ям често, но по малко.
Другото, което искам да питам е за водата.Горе долу по колко вода трябва да приемам и как по-точно да я приемам?
На често по-малко ли да бъде? Защото аз като се сетя, че не съм пил вода и веднага се наливам с чаша, две(500 мл по-малко), а бях чел, че не трябва така.
Четох много неща напоследък и сега ми е няква пълна каша в главата(кога да ям, какво да ям, не трябвало да се пие много вода/трябвало да се пие много вода)...
С тренировките нямам проблеми.Там си знам какво да правя.Проблема ми е храненето и водата.
Благодаря предварително на всеки, който отдели от времето си и отговори!