.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Razglobqvali li ste skorostna kutiq ?

Imam merak na edna izostavena mazda , koqto vse oshte raboti da i razglobq skorostnata kutiq no kak tochno moga da go napravq ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Какви са ти мераците към тая "изоставена" мазда и за какво ти е да и разглобяваш скоростната кутия?

Как разбра че е изоставена? Сериозно ли мислиш, че си няма собственик, още повече ако колата е в движение?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какви са ти мераците към тая "изоставена" мазда и за какво ти е да и разглобяваш скоростната кутия?

Как разбра че е изоставена? Сериозно ли мислиш, че си няма собственик, още повече ако колата е в движение?
    Ot 2014 sedi tam nqma nomera i vinetki stikeri i takiva raboti , daje sam q i karal

Prosto go priemam kato predizvikatelstvo da razglobq skorostnata kutiq. I oshte neshta sa mi merak da opitam

Повече от фен Аватара на Тодор
    Нямаш ли канал или подемник...просто забрави да я извадиш,не да я разглобиш.Иначе за самото разглобяване е много дълго за обяснение.Зависи от много фактори като това каква е самата кутия и така на татък.

Цитирай Първоначално написано от lenovo1899 Виж мнението
    Не прави глупости
    Why ?

Град
    София
    Ако я разглобиш, много се съмнявам, че после ще можеш да я сглобиш и да работи.

По-добре карай колата докато не са те хванали !

Абе все ми е тая дали ще я върна и ще работи , няма и как да ме хванат , защото си имам места за каране където няма кат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    И ти искаш да станеш, полицай?
    Рязан тъпак.

Да не говорим, че няма ли как да повдигнеш колата или да влезеш свободно под нея.. няма как да извадиш скоростите.. ако ще и господ да си.. отделно само като я отвориш и видиш вътре за какво иде реч... ще се разплачеш... абсолютно 100 % невъзможно е да я върнеш обратно в същия ред.. ако го правиш за пръв път без никакъв опит..
    Зак'во въобще ти е да я разглобяваш ти тъп ли си?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Mи разглобете я вие всичките бе. Като много знаете.
    Аз ви питам дали сте разглобявали или не ?? Вие направо мене ме питате как се разглобява ?????????¿??????????

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    И ти искаш да станеш , полцай?
    Да , но какво съм виновен че тате , чичо и цялата ми рода не са полицаи че да ме направят такъв наготово от нищото ?? Всеки може така ама....
    Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 08-27-2017 на 12:03

Айде бе , да се появи още някой. Очаквам си хейта !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Да не говорим, че няма ли как да повдигнеш колата или да влезеш свободно под нея.. няма как да извадиш скоростите.. ако ще и господ да си.. отделно само като я отвориш и видиш вътре за какво иде реч... ще се разплачеш... абсолютно 100 % невъзможно е да я върнеш обратно в същия ред.. ако го правиш за пръв път без никакъв опит..
    Зак'во въобще ти е да я разглобяваш ти тъп ли си?
    И аз се опитвах да кажа същото, но не по толкова груб начин .

Мани го грозен , хич не се и занимавай. Не е като да не съм бил 1 година в Хенри Форд за разлика от форумните монтьори които не могат да си сменят гумите на колелото
    Просто исках да чуя дали някой от вас го е правил , и в почти всички коментари и само виж какво са отговорили. Аз горе-долу мога да се оправям с коли , просто исках да потърся някакъв съвет , от хора които евентуално да го правили ( не гледали )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си