- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Убийството на Никол.
Как мислите, ще се разкрие ли, кой е убиеца?
Нищо добро не ни очаква, щом и децата вече се избиват взаимно.![]()
Не знам, ама точно днеска четох, че май е замесен и 3ти човек.
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
За престъпността при децата неса виновни самите деца,а родителите!!!А срещу тях несе предприема нищо! За разкриването на убиеца...щесе разкрие.Проблем обаче е че след като той бъде задържан и затворен за малко (защото незнам си какво и незнам си защо).Мястото му в престъпния свят няма да остане вакантно а щесе заеме от хиляди тепърва или вече достатъчно подраснали.Това е!!!
много ми е интересно как дете с увреждания имащо страх от ножове и панически страх от повишаване на тон дори ще убие някой
та него го е било страх да докосне кухненски нож дори а кажеш ли му нещо веднага го прави
да не говорим че никога не е пушил а спора е станал за наргиле
а другото неизвестно е какво са правели в онзи блок
не биха отишли просто ей така да се возят в асансьор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И жена ти ми намига, може само да мечтае.