.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Въпрос за сваляне

Ако карам да кажем седмица без да ям въобще , само на вода. Ще сваля ли 10 кг да кажем примерно ?
    Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 08-20-2017 на 23:08

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Ако карам да кажем седмица без да ям въобще , само на вода. Ще сваля ли 10 кг да кажем примерно ?
    Ако я караш така, преди да е минала седмицата, ще припаднеш някъде от глад.

Ако искаш да сваляш, яж по-малко и се движи повече. Карай колело, плувай, тичай - такива неща, но не спирай яденето съвсем.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Е аз съм издържал така по време на постите , че и без вода даже. Но дали ще ги сваля веднага ми е мисълта , аз това искам в момента

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Е аз съм издържал така по време на постите , че и без вода даже.
    Но при тях се яде и пие всяка вечер след 9? Така, че не си издържал баш без никаква храна.

Ще свалиш кила да. 10 кила за седмица няма как е да е, но все ще отслабнеш.
    Но също така и ще си прецакаш организнма и след водната ти диета, всичко което ядеш не само ще ти се качва, но и ще си 24/7 с подут корем. Също така ще си и ужасно скапан и няма да имаш енергия за нищо, което ще ти прекаца и настроението.

Кой въобще ти даде акъл за такава 'диета'??
    Последно редактирано от bijou : 08-21-2017 на 10:28
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Аз извършвам всеки ден по няколко физически дейности , така че + движение ( движа се много попринцип и вечер обикалям цялата Борисова по няколко пъти като тичам. Не съм някакъв дебел , напротив. Просто качих около 10 кг , които не се забелязват , но забелязах че малко са се натрупали мазнини по корема , съвсем малко но аз изобщо не искам и на предните кг се харесвах повече и затова реших да ги сваля веднъж завинаги.

Град
    UK
    А сещаш ли се, че тези кила които си качил и не се забелязват всъщност може да е натрупана мускулна маса плюс вода?

Като имаш малко мазнини по корема за какво ти е да си една седмица на вода, това да ни мислиш, че ще ти свали мазнинките?

Прави упражнения, яж чисто и здравословно и за нула време ще изгорят тия мазнини.

Научете се най-накрая, че килограмите нямат нищо общо с това как изглеждаш, може човек да е 80 кила, но да изглежда перфектно с 3% мазнини в тялото, както и може да е 60 кила, но да излежда като плондер.
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Просто качих около 10 кг , които не се забелязват

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Научете се най-накрая, че килограмите нямат нищо общо с това как изглеждаш, може човек да е 80 кила, но да изглежда перфектно с 3% мазнини в тялото, както и може да е 60 кила, но да излежда като плондер.
    е да бе, абсолютно нищо общо нямат ахахахахха
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Е аз съм издържал така по време на постите , че и без вода даже. Но дали ще ги сваля веднага ми е мисълта , аз това искам в момента
    тъп кретен
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    тъп кретен
    ????

اغلاق، الكلبة

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    А сещаш ли се, че тези кила които си качил и не се забелязват всъщност може да е натрупана мускулна маса плюс вода?

Като имаш малко мазнини по корема за какво ти е да си една седмица на вода, това да ни мислиш, че ще ти свали мазнинките?

Прави упражнения, яж чисто и здравословно и за нула време ще изгорят тия мазнини.

Te ca мускулна маса , но просто се харесвах повече на другите килограми

Град
    UK
    Ем, за да ти спаднат мускилите, спри да тренираш тежко и си намали калориите на ден.

Time to die.

Град
    София
    Е аз съм издържал така по време на постите , че и без вода даже.
    Нали през вашите пости не се яде и пие, само докато грее слънцето?! След залез може всичко, или бъркам?
    Просто качих около 10 кг , които не се забелязват
    Аз пък за последните месец-два съм свалил няколко килограма, без да го искам .
    Това не го разбирам !

има една много хубава българска дума пу*тьо

как така си качил мускули, но си се бил харесвал повече на другите килограми???
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    има една много хубава българска дума пу*тьо

как така си качил мускули, но си се бил харесвал повече на другите килограми???
    Уточнявам , че не съм качил много мазно! Understand ?? Просто сега се чувствам по-различно и ми се ще да изчистя , тъкмо и пресата да я извадя пак. Малко мазно ми се е събрало около корема и затова мисля че ако едно 10 кг сваля ще бъде ок

Попринцип за ръста ми това са доста килограм и без това , и пак уточнявам смятам че след като качих тия 10 кг тогава се насъбра и мазното около корема

ти 10 килограма знаеш ли колко са бе....?
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Ей, тука само се джавкате
    Свободата и щастието - основополагащи ценности на смисления живот

Град
    София
    Уточнявам , че не съм качил много мазно! Understand ?? Просто сега се чувствам по-различно и ми се ще да изчистя , тъкмо и пресата да я извадя пак. Малко мазно ми се е събрало около корема и затова мисля че ако едно 10 кг сваля ще бъде ок
    Ти нали беше някакъв дребен?
    За твоя ръст, ако свалиш 10 кг ще е много. При мен дори само 3-4 кг нагоре или надолу се вижда разлика.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти нали беше някакъв дребен?
    За твоя ръст, ако свалиш 10 кг ще е много. При мен дори само 3-4 кг нагоре или надолу се вижда разлика.
    Не пречи да сваля , ще изглеждам нормално както когато бях по-малко кг преди

Град
    София
    Не пречи да сваля , ще изглеждам нормално както когато бях по-малко кг преди
    Ако си затлъстял, няма лошо до изчистиш.

Колко кг си сега и колко си бил преди и на какъв ръст?

Не не съм затлъстял и точно заради това смятам да обърна някво внимание докато е време

Повече от фен Аватара на Тодор
    "Ако карам да кажем седмица без да ям въобще , само на вода. Ще сваля ли 10 кг да кажем примерно ? "
    Ти в една друга тема нали скоростна кутия щеше да сваляш бре?Тежка ли ти се видя че сега нещо по малко си решил да сваляш

Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    "Ако карам да кажем седмица без да ям въобще , само на вода. Ще сваля ли 10 кг да кажем примерно ? "
    Ти в една друга тема нали скоростна кутия щеше да сваляш бре?Тежка ли ти се видя че сега нещо по малко си решил да сваляш
    На монтьор ще се правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си