.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Секс преди цикъла?!

Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако отговорите! Правих секс точно вчера, а ми дойде вчера вечерта,та има ли възможност да съм бременна? Съжалявам ако въпроса е твърде глупав, не съм много просветена в тези неща...Иначе цикъла ми е през 28 дена някъде
    Life sucks,but only if you wear black glasses

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleks Georgieva Виж мнението
    Правих секс точно вчера, а ми дойде вчера вечерта,та има ли възможност да съм бременна?
    Едва ли !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Малка вероятност, но, за да си сигурна, най-добре направи тест за бременност. ^^
    И жена ти ми намига, може само да мечтае.

Maybelle
    Guest
    Ако не си в овулация, не можеш да забременееш. Щом цикълът ти идва, значи овулацията е била преди 14-15 дена, а щом ти е редовен - "през 28 дена някъде", значи следващата ти овулация ще след 14 дни "някъде".
    Под "правих секс", имаш предвид, че е свършил в теб и не сте използвали никакви предпазни средства ли? Защото от всякакъв друг различен секс, дори и да си в овулация, трудно ще забременееш.

1во, не даваш никаква информация дали сте ползвали предпазни средства или не
    2ро, за коментиралите, че нямало как, има и още как, не винаги овулацията е точно 14 дни преди цикъла, да не говорим че има и хора при които има и 2ра точно преди началото на менструацията.
    3то ЗАЩО ПРАВИШ СЕКС БЕЗ ДА СИ НАЯСНО С РИСКОВЕТЕ, КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИШ ОТ ТЯХ И КАК ТОЧНО СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА БЕБЕ????
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Това е един адски общ въпрос. Ако сте използвали презерватив или друг вид контрацептиви и не е имало проблем с тях, то тогава - не. Ако обаче е свършил в теб - да, има вероятност. Независимо от това, че в някои периоди от цикъла ни има по-голяма вероятност за забременяване от колкото в други, във всеки един от тях зачеване е напълно възможно. Овулацията е просто период, в които шансът за забременяване е значително по-висок, защото яйцеклетката е най-уязвима и влагалището произвежда слуз, в която сперматозоидите могат да живеят. Но, естествено можем да забременеем и във всеки друг момент, дори по време на самия мензис. Дай малко повече информация, но и не забравяй, че тестът за бременност ще ти даде най-точен отговор, но трябва да поизчакаш, защото сега сто процента ще бъде отрицателен. Трябва време за да се развие хормонът, който той засича.
    Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.

Паулу Коелю

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си