- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за бременност
С приятелката ми го направихме без презерватив, но 15-20 минути преди това бях свършил извън нея, а след това го направихме. В един момент усещах, че ще свърша но беше много малко чувството, така до го кажа и малко след това то изчезна напълно, а ние продължихме. Около 5 минути след това го изкарах и доста бързо заспа и изобщо не съм свършвал. Каква е вероятността да съм свършил в нея? Нито аз усетих да съм свършил, нито тя е усетила нещо. Да подчертая беше в 6-ия ден от цикъла и и беше за пръв път <беше девствена, него ден и беше за пръв път>. Също така на следващия ден тя отново имаше кръв и ми каза че е била точно такава каквато трябва да бъде и е била леко тъмна, но ми каза че е било нормално, защото и е бил към края. Та въпроса ми е какъв е шансът да е забременяла..?
Да вземе да си направи един тест. Ние от къде да знаем?![]()
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Това се случи преди два дена, така че теста няма да покаже нищо и просто се чудих дали може някой да си каже мнението.
Кървене при бременност - има, но дали е от това, нека да направи един тест.
Jъмната менструална кръв показва, че кръвта тече по-бавно от тялото.
Тъмно кафявият цвят на кръвта значи стара кръв, която дълго време е била в утробата (естествено, в 6-7ия ден от цикъла, тревожно е и трябва да се вземат мерки), наблюдава се сутрин.
http://lekuvai.bg/13787/
http://lekuvai.bg/27787/
Jesus, късмет от мен!
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
Еми.. ти както го обясни, явно си си свършил в нея, но явно си бил бая в момента, та дори не си и усетил
Отделно е напълно възможно тя да забременее през първия си път.
Също така, е и възможно да забременее докато е в цикъл, още по-малко, че е била към края му. Шансовете са ниски, но все пак - възможно е.
Като го правите без презерватив, така ще е. Учи се от грешките си сега и още утре отивай да купиш 3 кутий + 2 теста.
Последно редактирано от bijou : 08-25-2017 на 23:06
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Пенисът изпуска течности и по-точно сперма без да усетиш, но "ако ти е много силна"..![]()
"за толкова малко време възможно ли е да се снабди спермата до такава степен, че да да забременее?" Да - възможно е. Но е по-вероятно да е, заради цикъла. пп Тестът за бременност е отговор на въпроса ти, откъде някой ще знае, дали приятелката ти е бременна ?![]()
И още нещо след като си изкарах пениса главичката му беше суха нито влажна нито нищо, ако бях свършил в нея не трябва ли поне по главичката да се разбере..?
Какво кървене при бременност, те са правили секс един ден преди това. Момичето е в цикъл и кърви от цикъла си. Никаква бременност не може да настъпи поне още ден-два, дори и да беше свършил в нея.
Пич, не е бременна, не се вкарвайте във филми. То, ако ставаше от нищото... И, ако не си усетил, че свършваш, значи не си свършил.
Тест за бременност?
Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.
Паулу Коелю