Здравей! Моята причина за текущата ми регистрация в сайта е подобна и много от проблемите ни се допират! Аз съм на 16, но все пак. Разделих се с моята царица преди около 2 месеца, връзката ни беше силна цели 9 месеца. Падам си много ревнив и й наложих доста правила, които спазвах и аз. Всичко беше розово преди да замина за София, където трябваше да прекарам една седмица в обучение на английски език, за да взема фисоко ниво сертификат. Като се върнах тя беше различна и си намери повод да се разделим от една снимка във фейсбук, която аз качих /снимката беше с едно друго момиче, при това доста грозничко сравнение с нея\. 2 седмици по-късно след раздялата й писах. Нещата не бяха съвсем загубени. Даваше ми на няколко пъти шанс но след 1-2 дена ми казваше, че не можела да си държи нервите и постоянно мислела как съм с нея отново, за да не съм просто ей така на сухо, както се казва.
До преди 1 седмица..
Решила, че вече нямало смисъл и иска да бъде сама за сега,а с мен просто приятели. Сам си направи сметка как ме боли.
Сега за лечението на болката; имаш надявам се куп приятели, пичове и мацки. Ами излизай с тях споделяй с най-блиските си сред тях. Ходи при роднини на гости, но в никакъв случай на село, защото ще полудееш. Забавлявай се! В никакъв случай не се хващай на работа, защото първо и без това цял живот ни чака работа и второ, че там ще си умреш от скука, по-някое време ще ти стане тягаво а от там положението ше се влоши и ще мислиш отново за нея. Всеки по своя си път. Ще измине време, но не се давай! И друга ще дойде,дори още
по-красива, но само мисли позитивно иначе ще ги режиш и може да си изтървеш шанса!
Всичко най-добро ти желая и успех с преодоляването на болката!