- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпускане на въздух през вагината ...
или иначе казано по просташки "пърдене през п*тката"
тъпа тема може би но все пак искам да попитам .. Момичета случвало ли ви се е ? и как по дяволите да го предотвратим ..
при повдигане и малко по странни пози просто навлиза въздух ,това няма как да го контролирам?? ужасно е ,неловко е ...
подходете сериозно , търся някакви мнения и опит
благодаря предварително
Ами то и по време на секс влиза, тъй че гледай по-леко да го изпускаш въздуха![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
не мога да го контролирам а е ужасно сконфузно
Ами просто трябва да се опитваш, някой ако знае друг начин, да споделяПървоначално написано от nothing
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Тва си е нормално все пак влиза въздух там не е вакуум или затворено от 2-те страни
душко аз тва с " вдишването" и "издишването" го правя редовно като упражнение , приятно е . А може би и проветрява![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Първоначално написано от spontaneous
![]()
![]()
На мен ми е забавно,иначе много рядко ми се случва...
i na mene mi se slu4va vinagi kato sum otgore leleleel![]()
![]()
![]()
jf0 da pravqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Леле, егати ужаса! Ама това е ччовекшко бе,колкото и да е неприятно...А немога да разбера как така ви влиза толкова въдух...На мен много рядко ми се е случвало, а и да влезе,излиза си безусетноПървоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
otidi na genikolog ve dz ne sam jena s tva moga da ti pomogna samo
хаха къв гинеколог бе 0_о то че е естествено - естествено е
ама не е беззвучно![]()
И на мен ми се е случвало. Доста е неприятно. Според мен става когато *онова* излезе прекалено бързо. Или когато се сменят позите бързо.![]()
Така си е..Първоначално написано от ceci_i_vlado
Обикновено му бием игнора на тоя звук, ама понякога аз не мога да се сдържа и почвам да се хиля
:P
Имало е много забавни моменти по тоя повод
![]()
Получава се когато той го вкара или изкзра рязко ... обикновено го игнорираме тоя звук обаче последния път здравата се разхилих ... Най вече се получава на задна ... нормално е и неможе да се избегне...може просто прияетля ви да го вкарва по бавно, за да не се получават такива ... неща![]()
Много пъти ми се е случвало и на мен ми е било кофти отначало, но приятела ми знае кво е ... Иначе първия път голям смях беше... Аз му обяснявам от къде е дошъл звука, той "да да"![]()
![]()
направо.... Точно и затова мразя да експериментирам с позите
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
оффф ами и на мене мн често ми се случва и е мн конфузно докато ми прави френска аз да издавам този звук![]()
![]()
чудя се да рева ли да се смея ли.ама на него не му пука явно-щом не се е оплакал до сега
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Случва се понякога. Първо ми беше неудобно, после взе да ми става смешно. Хубаво, че се случва рядко.Иначе - сменете позата. Или просто не се притеснявай и игнорирай звука.
Човещинка е![]()
Sasho1988
Варна..
i na men mn 4esty mi se slu4va i mi stava mn tupo
![]()
ama ve4e sviknah
suvsem normalno e , nqma ot kakvo da se pritesnqvat momi4etata kato im se slu4wa za 1vi ili za poreden pyt , normalno e , 4owe6ko e + tova nqma ot kakvo da se pritesnqvate kato ste dopusnali 4owek tolkova blizo do vas ( daje i malko navutre) pri men stava tozi FENOMEN kato mu6kam prekaleno burzo i qko (as usual)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а случвало ми се е 2 пъти ама не повреме на акта дори да е имало просто кажи на гаджето си какво е това да не стане неловко
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
За пръв път чуувам такова нещо![]()