- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят на момчето което харесвам,ме целуна
Добър ден! Наскоро разбрах че един приятел на момчето което харесвам, говори против него. Аз естествено се скарах с този човек който го обсъжда и казах на момчето което харесвам. Той ми каза да не се занимавам с него но после разбрах че той продължава да го обижда и да говори глупости и за мен. Реших да се сдобрим за да поговоря с него като човек и да се опитам да оправя нещата между двамата, защото по-рано бяха големи приятели. Но не всичко вървеше по план. Той ме заведе в една зала в която нямаше никой и започва да ме прегръща и да ме целува. Аз естествено се дърпах но той не спираше. Най-накрая успях да си тръгна но след това ми беше много гадно. В момента съм объркана и не знам дали да кажа на момчето което харесвам какво се случи. Не знам дали ще се ядоса че пак съм се занимавала с него без да знае, или ще ме защити и ще станат драми. Ако може някакъв съвет защото вече ще се побъркам.
Вземи му кажи. После поне, няма как да ти се разсърди, че си го пазила в тайна. Плюс това е станало против волята ти, така че няма как да ти се ядоса?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Много ми е интересно как ще целунеш някой, без той да го иска, повече от веднъж.
Ами той ме беше хванал и колкото и да се дърпах не успявах да се измъкнапък и той не ме е питал дали искам или не
''Момчето което харесвам'' Гаджета ли сте или просто го харесваш ? Ако все още няма нищо между вас - можеш да правиш каквото поискаш , но ако сте гаджета е добре да се съобразиш с неговото желание да нямаш контакт с другия ..
А възможно ли е да го обижда и да говори зле за него защото харесва теб ? На мен на там ми бият нещата.. ?!
Батко батко, като бях на тяхната възраст още играехме на Криеница в махалата, тя ся на 12 и половина година и почнала: " момчето което харесвам"..
Обаче това със схемата,че те е завел в празна стая и е започнал да те целува и да прегръща, а ти си искала да се дръпнеш..как го измисли мила? ей от малки ставате за сценаристи на desney chanell
Виж ся.....не съм по на 12 годиниспоко и аз тогава си играех с кукли. И чак толкова филмирана не съм за да си измислям разни неща и то точно такива. Всеки има право да сподели и да получи мнение. Но не смятам че нещо ако не те кефи, трява да почнеш да си правиш изводи без да знаеш!
То някой от темите се пишат от напълно забили тролове или от хора с нисък брой мозъчни клетки които нз кво искат...
Всяка втора тема е: той ме игнорира, но намерих утеха в бившия, как да го превъзмогна...
"той пада ли си по мен или просто иска да ме чука"..
"не харесвам наркоманите мразя ги, но той е толкова мил и грижовен.. " :Д
и прочие...
Здравей!
Бих те посъветвала да му споделиш, и разбира се, да се натъкнеш на факта, че е било против твоята воля! От там нататък каквото и да става - не зависи от теб, а от тях двамата!
Успех! Винаги можеш да ми пишеш, ако има нещо.