- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тънка талия...КАК?
Здравейте всички,
С тази тема ви моля да ми помогнете със съвети/упражнения за тънка талия (не за отслабване, не за стягане на корема, а просто талията да намалее на ширина).
Надявам се тази тема да е полезна на повечко хора, според мен тънката талия е страшно красива и женствена и винаги съм мечтала да имам такава, какво ли не правих..
Като по-малка бях по-пълна, мислех си, че като отслабна и порасна ще имам талия..Отслабнах, вече съм почти на 18, ама с това талията ми не се оформи достатъчно..просто си изчистих мазнините от корема и го стегнах доста, в момента съм горе долу така:
(снимката не е моя, просто я слагам, за да покажа по-ясно какво имам предвид)
Бих искала обаче нещо такова:
(снимките ги взех от една тема тук, така че моля ако някой се познае - да не се сърди, снимките са с илюстративна цел)
Реално количеството (или по-скоро) отсъствието на мазнини в коремната област ми се струва еднакво в двата случая, коремът все е стегнат, ама във втория случай има много ясно изразена тънка талия...моят въпрос е КАК да постигна това?
Какви упражнения биха ми били от полза? Пак казвам, не става въпрос за стягане на корема, просто ''извайване'' на талията, да стане по-тънка като ширина.)
Последно редактирано от lDoLLl : 08-06-2012 на 20:47
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...