.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Оргазъм

Оргазъм

От известно време се опитвам да получа оргазъм и последните два три дни се случва нещо По-различно от преди . Мастурбирам по няколко пъти на ден да речем и понякога се получава това силно усещане което води до едни тласъци и конвулсии ...но не мисля че това е оргазъм тъй като ако продължа стимулацията те продължават. Само при два три случая това доведе до нещо по дълбоко. Чувството беше сякаш нещо те обзема и пак една огромна конвулсия и след това всичко приключва. Но може би е защото съм нова в занаята но нямам усещането за пръсване или изригване и освобождаване на някаква енергия. Даже като приключа и усещам отдолу нещо като неудобство. Не мога да го обясня но сякаш нещо стои да излезе. Ако може някой да сподели своето мнение по въпроса ще съм благодарна

Мега фен Аватара на anonymous908491
    някоЙ или някоЯ искаш да сподели
    питам, защото едвам се удържах да не отговоря

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    прати снимка и може да ти преподам някой друг урок
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

От София ли си ?
    Може да ти помогна.
    Пиши ми и ще се разберем. :')
    И жена ти ми намига, може само да мечтае.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Май се отказваш на финалната права. Близо си

Ъъъ ти друга работа освен да се подпипваш по цял ден нямаш ли?

Попринцип има нещо като кулминация след което спирам ..въпреки че още съм възбудена понякога след тази кулминация която се е получавала три четири пъти досега. Уаещането е сякаш си скован
    ПС: ваканция е ,нямам си друга работа ,да

Повече от фен Аватара на obicham69
    без да пъхнеш едно пръстче и отзад няма как да стигнеш до никаква кулминация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си