- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм
От известно време се опитвам да получа оргазъм и последните два три дни се случва нещо По-различно от преди . Мастурбирам по няколко пъти на ден да речем и понякога се получава това силно усещане което води до едни тласъци и конвулсии ...но не мисля че това е оргазъм тъй като ако продължа стимулацията те продължават. Само при два три случая това доведе до нещо по дълбоко. Чувството беше сякаш нещо те обзема и пак една огромна конвулсия и след това всичко приключва. Но може би е защото съм нова в занаята но нямам усещането за пръсване или изригване и освобождаване на някаква енергия. Даже като приключа и усещам отдолу нещо като неудобство. Не мога да го обясня но сякаш нещо стои да излезе. Ако може някой да сподели своето мнение по въпроса ще съм благодарна
някоЙ или някоЯ искаш да сподели
питам, защото едвам се удържах да не отговоря
прати снимка и може да ти преподам някой друг урок
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
От София ли си ?
Може да ти помогна.
Пиши ми и ще се разберем. :')
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
Май се отказваш на финалната права. Близо си
Ъъъ ти друга работа освен да се подпипваш по цял ден нямаш ли?![]()
Попринцип има нещо като кулминация след което спирам ..въпреки че още съм възбудена понякога след тази кулминация която се е получавала три четири пъти досега. Уаещането е сякаш си скован
ПС: ваканция е ,нямам си друга работа ,да![]()
без да пъхнеш едно пръстче и отзад няма как да стигнеш до никаква кулминация![]()