Здравейте, уважаеми съфорумници. Аз съм момиче на 18г. Знам, че форумите не винаги са най-подходящото място за споделяне, но ми се иска да споделя с някого, а в тази ситуация се съмнявам, че приятелките ми биха ме разбрали. Та ситуацията е следната: От 6 месеца имам връзка с едно момче от моето училище. В началото всичко вървеше "по мед и масло". Напоследък обаче това се промени. Той престана да ми звъни, когато аз се обадя разговора бива приключен за максимално кратко време, започна да отказва срещи, не ми каза, че заминава за цял месец със семейството си, твърди че без да иска е заключил телефонния ми номер, поради което не мога и да му звънна. Определено ми липсва, но отдавам държанието муна факта, че е изключително зает и не му остава никакво време за почивка и не съм му само аз на главата. От известно време сме в това положение. Търпя го смисълта, че ще премине и, че е само временно. Реших докато го няма за да не се побъркам мислейки за глупости да се запиша на шофьорси курс (и без тва трябваше да го направя и реших че това е подходящия момент). Проблема дойде, когато отидох на първата лекция по теория и се оказах в една група с бившия. По тази линия се налижи да се виждаме няколко поредни дни. След последната лекция той ме прегърна и преди да успея да протестирам си позволи да ми пусне ръка (както го беше правил хилчди пъти докато бяхме заено). Тогава вече колкото и цялото ми съзнание да протестираше аз не успях да кажа не. Успя да ме подлуди мн бързо по този начин. Преди седмица се кълнях, че никога не бих погледнала настрани, но сега... Бившият ми е постоянно в главата ми! Чувствам се ужасно. Сякаш съм предала доверието на моето момче. Знам, че не би трябвало да ми минават през глават и половината отмислите намиращи се там в момента, но как да ги спра. Би трябвало да отбележа, че докато бях с бишия ми въпреки, че съм все още девствена той се "грижеше" за мен редовно, новото ми момче до 6тия месец не си е позволил да ме докосне изобщо. Вие как бихте постъпили намое място? От една страна не искам да нараня моето момче, но от дуга се чудя дали все още вижда нещо в мен и дали не ме чака просто да го разкарам?
Пс: Извинявайте предварително за правописни и пунктуационни грешки при наличие на такива. ЮОправих каквото намерих, но от ккто сестра мими заля лаптопа с вода клавиатурата не работи като хората.
Пс 2: Предварително благодаря на сериозните отговори и моля без подигравки
Пс 3: Съжалявам ако темата не е за този раздел. В такъв случаймоля модераторите да я преместят!