- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво казвате ако непознат ви поиска ФБ?
Интересно ми е, вие давате ли си ФБ на непознати, който са ви го поискали?
Лично на мен днес ми се случи, и аз отказах да си го дам. Споделих на една приятелка и тя почна да ме упреква защо не съм си го дала, нали ФБ било за запознанства, тя щяла да си го даде веднага и т.н.
приемаш, преглеждаш, пробваш разговор, преценяваш по снимки, приятели дали е реален профил, преценяваш по чата
ама трябва да не влачиш с дни а още в началото
и после ако нещо не е в ред блокираш
много сложно
уау
Ти като го приемеш и той може да прегледа цялата ти информация, така че премахването после се обезмисля.
По-скоро реда на нещата е така - Преглеждаш, преценяваш дали е реален (не по снимки и приятели, а по това къде и как сте се запознали), пробваш разговор, след няколко дни ако ти се стори сериозен и свестен приемаш.
просто си го давам
лесно мога да разкарам някой
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Естествено, че си го давам :')
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
Ако е млад приемам. Случвало се е и да блокирам някой.
Давам, ако е примерно някой приятел на приятел и е приятен/забавен. На напълно непознати не приемам покани и не давам фб, щото не е нужно на никой това.
квак
https://www.facebook.com/G901107
аде да видим сега какво ще ми се случи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Язе гейбука си го не давам, оти много мъй страа от чернокраките на централна гара. Последно ено приятелче, циганин, ми каза че има някакъв сайт само за хомосексуалисти. Менека ми е омръзнало да се занимавам с чантии, гейбуци, мейбуци и търся вече мъжка ласка. Бех на екзотика преди две седмици с една дръта мастия, уж почивка, уж кеф, а менека повече кеф ми беше да стръгам ръждата от арматурата на жипа дето съм сгънал за ролбари. Не е ли си мъж, не ми го хвали.
Въпроса ми е, някой знае ли го кой е тоя сайт?
https://www.facebook.com е тоя сайт![]()
Не давам, даже на познати не си го давам. Само на доказано заслужили.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
абсолютна никва информация нямаш за него
говорим за лична и освен тая която сам е давал
непознат-А , давам го , естествено
Обикновено го давам.
След известен набор от време.
Тази тема имплицира ли, че всъщност е трудно да намериш това.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.