- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Меритокрация
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нямам нищо против съществуването на LGBT, просто искам да осъзнаята и признаят състоянието си за болест и да зопочнат да се борят с порока си. Например и на мен ми харесва да ям торти, ама знам, че над опрeделена граница това се превръща в порок, нещо подобно е и при проблемите със сексуалността.![]()
Знам, че мимолетните индиректни интеракции с уникалната ми особа осмислят живота на повечето от вас, но с просташкия си изказ и неизтънчените си нападки няма да ме накараш да ти обърна внимание за повече от петнадесетте секунди, които са ми нужни да напиша мнението и определено няма да се издигнеш в аристократичните ми вещерски очи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Според мен духът и душата ни пребивават временно в телесната обвивка .. Жената и мъжът са почти едно и също нещо. Те са две противоположни половини на едно. Заредени с различна енергия. Аз не мога и не искам да стана гей, не защото не е естествено, ами защото не изпитвам подобна вътрешна подбуда или чувство. Бъдещето може би е на безполовите еволюирали създания. Или на двуполовите, кой знае. В природата се срещат толкова често, че е глупаво да ги отричаш като грешка.
Вярно е обаче, че се спекулира допълнително и с цел разпрострастяването на подобна култура, включително и от теб.
Направи протест. Раздавай брошури. Страшно геройство е да пишем у форума.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-17-2017 на 22:02
Безмълвен съм...
Никакви протести и брошури няма да правя и да се натрапвам на хората. Смятам, че нормалността не се нуждае от протести, нито изпитва нужда да се доказва, нито е шумна и натрапчива, това си приоми на лудостта. Нормалността е дефолтна.
*либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау
Ефенди, какво виждат очите ми. Ти да не се натрапваш на хората заради тяхната сексуална ориентация...?
*либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау
Каква е тази либерална станза? От кога и ти влезе в клуба на "либерастите" *либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау
Разкрит си вече. Хем педал с хомосексуални наклонности, хем либераст. Що за комбинация.
Последно редактирано от Zlennox : 09-17-2017 на 22:20
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
За това на пръсти се броят ''нормалните''. И при позволени условия голяма част от хомо сапиенс биха изнудвали, манипулирали, та дори отнемали себеподобен живот без капка изпитване на жал. Нормалност Пише.
Човече, либерализма размива границите на добро и зло, на нормалност и порок и казва - всичко е нормално. Либерализа казва - няма дявол, разоръжете се. Нещо като дебил-позитивно мислене. Волево деградирали дебили, слаби хора.
Аз казвам, че всеки има право на живот въпреки отклоненията си, въпроса е да осъзнава отклоненията си, като отклонения, да види дявола в себе си и да се въоръжи с въздържание.
Последно редактирано от defender : 09-17-2017 на 22:57