.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 167
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    моя бицепс е 42 студен
    който не верва да дой да пипне
    напомпен скача с 2 санта
    Доктора няма бицепс, ама виж го какъв мъжкар е, с мъжкарски характер (и студен, и напопмен едновремнно). Няма начин да не си го забелязал.

знам че е на трийсетак а ми праща снимки на някво малко момиченце
    бахти педофилката
    радвам се че темата се разви както подобава

моя бицепс е 42 студен
    напомпен скача с 2 санта
    Сигурно има основание да се крие. На мен ми харесват нейните коментари.

Може би работи за тим.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-17-2017 на 20:42

Мега фен Аватара на anonymous908491
    В момента по БТВ почва биографичен филм за дриймуокър
    за салемските вещици

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    знам че е на трийсетак а ми праща снимки на някво малко момиченце
    бахти педофилката
    радвам се че темата се разви както подобава

моя бицепс е 42 студен
    напомпен скача с 2 санта

Не смятах, че някога ще го напиша, но ти и младите кървища сте по-досадни и от мен.

Продължавай да столкваш бягащи момичета в парка и не мисли толкова за важната ми особа. Може и момичето да приеме поканата ти за кафе, хохохохо.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Доктора няма бицепс, ама виж го какъв мъжкар е, с мъжкарски характер (и студен, и напопмен едновремнно). Няма начин да не си го забелязал.
    Има някакъв малък шанс да не го правиш преднамерено, но от 95% от коментарите ти лъха хомоеротика.

А уж си против LGBT.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Не смятах, че някога ще го напиша, но ти и младите кървища сте по-досадни и от мен.

Продължавай да столкваш бягащи момичета в парка и не мисли толкова за важната ми особа. Може и момичето да приеме поканата ти за кафе, хохохохо.

с мойта история нещата се обърнаха, тя се оказа везни, шибана неадекватна преследвачка, излезе и курвичка, мерака ми към нея отдавна изчезна
    лелче

Мега фен
    Има някакъв малък шанс да не го правиш преднамерено, но от 95% от коментарите ти лъха хомоеротика.

А уж си против LGBT.
    Нямам нищо против съществуването на LGBT, просто искам да осъзнаята и признаят състоянието си за болест и да зопочнат да се борят с порока си. Например и на мен ми харесва да ям торти, ама знам, че над опрeделена граница това се превръща в порок, нещо подобно е и при проблемите със сексуалността.

Нямам нищо против съществуването на LGBT, просто искам да осъзнаята и признаят състоянието си за болест и да зопочнат да се борят с порока си. Например и на мен ми харесва да ям торти, ама знам, че над опрeделена граница това се превръща в порок, същото е и със сексуалността.
    Направи дръжество. Асоциация.

Тук всички сте зомбирани пишещи машинки. Жалко е, че и аз още ви пиша/чета, заради дриймлокър и още едно интелигентно момиче.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Направи дръжество. Асоциация.

Тук всички сте зомбирани пишещи машинки. Жалко е, че и аз още ви пиша/чета, заради дриймлокър и още едно интелигентно момиче.
    Корабе, ти да не си защитник на тази умствено-недоразвита гавра наречена LGTB, представяща се за модерност и нормалност. Готов съм да си заложа чорапогащника на рози и хитлерчета, че това са умствено недоразвити хора, с много комплекси.

Град
    Dreamland
    с мойта история нещата се обърнаха, тя се оказа везни, шибана неадекватна преследвачка, излезе и курвичка, мерака ми към нея отдавна изчезна
    лелче
    Знам, че мимолетните индиректни интеракции с уникалната ми особа осмислят живота на повечето от вас, но с просташкия си изказ и неизтънчените си нападки няма да ме накараш да ти обърна внимание за повече от петнадесетте секунди, които са ми нужни да напиша мнението и определено няма да се издигнеш в аристократичните ми вещерски очи.

Град
    Dreamland
    Нямам нищо против съществуването на LGBT, просто искам да осъзнаята и признаят състоянието си за болест и да зопочнат да се борят с порока си. Например и на мен ми харесва да ям торти, ама знам, че над опрeделена граница това се превръща в порок, нещо подобно е и при проблемите със сексуалността.
    Това означава ли, че се бориш с порочното си влечение към DoctorSatan666.

Корабе, ти да не си защитник на тази умствено-недоразвита гавра наречена LGTB, представяща се за модерност и нормалност. Готов съм да си заложа чорапогащника на рози и хитлерчета, че това са умствено недоразвити хора, с много комплекси.
    Нямам нищо против селксуалното им разбиране.

Мега фен
    Нямам нищо против селксуалното им разбиране.
    Ми щом нямаш нищо против сексуалното им разбиране, що тогава и ти не станеш гей бре?
    Да не би, защото душевността ти има нещо против и го изживяваш, като протиовестествено?

Лицемерче малко.

Мега фен
    Това означава ли, че се бориш с порочното си влечение към DoctorSatan666.
    Нямам сексуално влечение към Доктор Сатан, нито към гениталите му. Просто е готино да си сред приятни, широкоскроени хора, с които се говори лесно, дори и когато не сте на едно мнение.

Според мен духът и душата ни пребивават временно в телесната обвивка .. Жената и мъжът са почти едно и също нещо. Те са две противоположни половини на едно. Заредени с различна енергия. Аз не мога и не искам да стана гей, не защото не е естествено, ами защото не изпитвам подобна вътрешна подбуда или чувство. Бъдещето може би е на безполовите еволюирали създания. Или на двуполовите, кой знае. В природата се срещат толкова често, че е глупаво да ги отричаш като грешка.

Вярно е обаче, че се спекулира допълнително и с цел разпрострастяването на подобна култура, включително и от теб.

Направи протест. Раздавай брошури. Страшно геройство е да пишем у форума.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-17-2017 на 22:02

Мега фен
    Духът и душата ни пребивават временно в телесната ни обвивка според мен. Жената и мъжът са почти едно и също нещо. Те са две противоположни половини на едно. Заредени с различна енергия.
    Безмълвен съм...

Направи протест. Раздавай брошури. Страшно геройство е да пишем у форума.
    Никакви протести и брошури няма да правя и да се натрапвам на хората. Смятам, че нормалността не се нуждае от протести, нито изпитва нужда да се доказва, нито е шумна и натрапчива, това си приоми на лудостта. Нормалността е дефолтна.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Безмълвен съм...

Никакви протести и брошури няма да правя и да се натрапвам на хората. Смятам, че нормалността не се нуждае от протести, нито изпитва нужда да се доказва, нито е шумна и натрапчива, това си приоми на лудостта. Нормалността е дефолтна.
    *либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау

Ефенди, какво виждат очите ми. Ти да не се натрапваш на хората заради тяхната сексуална ориентация...?

Каква е тази либерална станза? От кога и ти влезе в клуба на "либерастите" *либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау

Разкрит си вече. Хем педал с хомосексуални наклонности, хем либераст. Що за комбинация.
    Последно редактирано от Zlennox : 09-17-2017 на 22:20
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

За това на пръсти се броят ''нормалните''. И при позволени условия голяма част от хомо сапиенс биха изнудвали, манипулирали, та дори отнемали себеподобен живот без капка изпитване на жал. Нормалност Пише.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението

Ефенди, какво виждат очите ми. Ти да не се натрапваш на хората заради тяхната сексуална ориентация...?

Каква е тази либерална станза? От кога и ти влезе в клуба на "либерастите" *либерално смеене* Ахуахуахуахауахауахауахау хаухаухау
    Човече, либерализма размива границите на добро и зло, на нормалност и порок и казва - всичко е нормално. Либерализа казва - няма дявол, разоръжете се. Нещо като дебил-позитивно мислене. Волево деградирали дебили, слаби хора.

Аз казвам, че всеки има право на живот въпреки отклоненията си, въпроса е да осъзнава отклоненията си, като отклонения, да види дявола в себе си и да се въоръжи с въздържание.
    Последно редактирано от defender : 09-17-2017 на 22:57

Голям фен Аватара на Zlennox
    Човече, либерализма размива границите на добро и зло, на нормалност и порок и казва - всичко е нормално. Либерализа казва - няма дявол, разоръжете се. Нещо като дебил-позитивно мислене. Волево деградирали дебили.

Аз казвам, че почти всеки има право на живот въпреки отклоненията си, въпроса е да осъзнава отклоненията си, като отклонения си, да види дявола в себе си и да се въоръжи с въздържание
    Не точи локуми, знам че някъде дълбоко, подсъзнателно си мазен либераст и ти. Виждам че ти се иска.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Не точи локуми, знам че някъде дълбоко, подсъзнателно си мазен либераст и ти. Виждам че ти се иска.
    Божието слово казва: "хората ще станат наглед благочестиви, но от силата на благочестието са се отрекли" - това за мен е може би най-точното описание на либерал.

Така че вашето благочестие, не е нашето. Не съм либерал, въпреки че може да ме объркаш.

Мега фен
    Наясно съм. С факта, че си хахо. Но не те съдя, харесвам те.
    гламави сте вие, които колкото и пъти да започвате сериозна тема, все се оказва, че се отклонявате в шантави конверсации

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Знам, че мимолетните индиректни интеракции с уникалната ми особа осмислят живота на повечето от вас, но с просташкия си изказ и неизтънчените си нападки няма да ме накараш да ти обърна внимание за повече от петнадесетте секунди, които са ми нужни да напиша мнението и определено няма да се издигнеш в аристократичните ми вещерски очи.
    ти да не би да си спряла
    аз не говорех за теб
    не следиш ли контекста?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Нямам сексуално влечение към Доктор Сатан, нито към гениталите му.

Това беше най-гейското нещо, което съм чел някога.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-18-2017 на 11:21

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Аз казвам, че всеки има право на живот въпреки отклоненията си
    Е как да не го кажеш, в противен случай трябва да се самоубиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си