- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Меритокрация
Доктора се оказа, че гледа на жените, като на опитни зайчета. Предлагам бан за 3 месеца.![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 10-08-2017 на 21:38
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Прекалено много мислиш.
Значи няма 4то.
От лесните си, не се прави на принцесата с граховото зърно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
личи ти че си посетила сайтове от доста типове
жалко че посещаваш само сайтове
а едно време искаше да се срещаме
Колко удобно, че всичко това ще се случи в мое отсъствие.
Може ли да не споделяте плебейските си фантазии пред аристократичната ми вещерска особа, мерси.
Все едно имам дежа вю. Същите неща ми говореха преди 3 години други хора от форума. Какво стана накрая обаче?... Сега си затваряй детската уста и си намери там някое 14 годишно детенце като Сузанитка да си играете на кукли и на чалга. Не скачай в тежката категория да не ти падне носа.
Ти знаеш ли изобщо кой съм? Правиш голяма грешка, момче. Нека не се караме пред младата госпожица. В момента единственото, което показваш е колко недостоен си за нея и колко несигурно хлапе си. Ако имаш нещо да ми казваш -- давай на лично. С удоволствие ще ти обърна носа, но не искам да стават хората свидетели на насилие. Давай по-дискретно, дечурлиго!!
Последно редактирано от FarukhShaikh : 10-09-2017 на 01:36
Дай да си говорим като мъже. Кое те притеснява, младежче? Ще се грижа добре за момичето, и то адски добре! Имам финансова стабилност за разлика от теб, имам голям опит, имам чувство за хумор, всичко ще е наред. Затова спри да се дървиш и да се държиш като някакво плахо зайче и приеми, че някои неща трябва да се случат и не винаги ще имаш контрол. Не можеш да принудиш никой да прави каквото ти искаш. Затова си замълчи преди да съм те метнал. Айде, младежче.