.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 167 от общо 167
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Не се филмирай, лайновоз. Знам кой си. Въпроса е само къде си и дали искаш да умреш? Надявам се да си в София, та и ония мишок дефендера да го отнесе, да не се разкарвам само за един, щото и двамата сте на една плюнка живот.
    Чл. 10. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Общественоопасно е деянието, което застрашава или уврежда личността, правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България или други интереси, защитени от правото.

Чл. 38а. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Доживотен затвор е принудително изолиране на осъдения до края на живота му в места за изтърпяване на наказанието лишаване от свобода.

ПП: Докторче, с тия емоционални, невменяеми, психопатни пристъпи понякога се чудя, как така си на свобода.
    Последно редактирано от defender : 10-09-2017 на 18:38

Ако бяхме в Германия, вече 99 процента от пишещите в този форум да бяха с предупредително писмо от правоохранителните органи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако бяхме в Германия, вече 99 процента от пишещите в този форум да бяха с предупредително писмо от правоохранителните органи.
    Умопобъркани се срещат навсякъде, но само в лудницата това прави впечатление. В Германия също е пълно с такива, Шотландия е на 2-ро място, малко след тях..

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Умопобъркани се срещат навсякъде, но само в лудницата това прави впечатление. В Германия също е пълно с такива, Шотландия е на 2-ро място, малко след тях..
    Тук няма конторол. Или контролът не се осъществява от правилните хора. Тоест, контольорите са побъркани! А може в лудницата да има по-малко луди. Но си прав.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от FarukhShaikh Виж мнението
    Ти знаеш ли изобщо кой съм? Правиш голяма грешка, момче. Нека не се караме пред младата госпожица. В момента единственото, което показваш е колко недостоен си за нея и колко несигурно хлапе си. Ако имаш нещо да ми казваш -- давай на лично. С удоволствие ще ти обърна носа, но не искам да стават хората свидетели на насилие. Давай по-дискретно, дечурлиго!!
    Аахахахха, свидетели на насилие във форума? Ти малоумен ли си, какво насилие да видят - как ще ме наспамиш до смърт ли?
    С цялото това увъртане и лигавене показваш, че си един страхливец и не искаш да ми кажеш в кой град си та да дойда и да се разберем като мъже. Доста ми е смешно да ме наричаш дечурлиго, при положение че тия филми дето ги постваше тук преди година, аз това съм го правил когато бях на 14, тоест преди 10 години. Знам че просто искаш да шитпостваш, но не говори неща, ако не можеш да застанеш зад тях. Ако пък можеш, кажи ми къде да те намеря и идвам.

ПП: Докторче, с тия емоционални, невменяеми, психопатни пристъпи понякога се чудя, как така си на свобода.
    За теб специално не трябва да съм в емоционален, невменяем, психотичен пристъп, че да те направя труден за рисуване.

Мега фен
    За теб специално не трябва да съм в емоционален, невменяем, психотичен пристъп, че да те направя труден за рисуване.
    Та ти дори не можеш се биеш. Сигурно си се бил за последно, точно в детската градина. Бил ли си се с човек малко по-висок от тебе, над 90 килограма, в добра спортна форма. Но това твое ербап-самочувствие го отдавам, най-вече, че разчиташ да използваш някакви подли номера, удари в гърба и под кръста (я ще дойдеш с някакви тълпа приятелчета за помощ, я ще изкараш газов пистолет, фашистки меч или други мишкарски, селски изпълнения).
    Много добре ги знам селяците как отиват да се бият.

Та ти дори не можеш се биеш. Сигурно си се бил за последно, точно в детската градина. Бил ли си се с човек малко по-висок от тебе, над 90 килограма, в добра спортна форма. Но това твое ербап-самочувствие го отдавам, най-вече, че разчиташ да използваш някакви подли номера, удари в гърба и под кръста (я ще дойдеш с някакви тълпа приятелчета за помощ, я ще изкараш газов пистолет, фашистки меч или други мишкарски, селски изпълнения).
    Много добре ги знам селяците как отиват да се бият.
    "Ербап-самочувствието" ми идва не от това че знам че съм по-висок, или по-нацепен или каквато и да е дуга филмарщина, понеже за тия неща няма как да съм сигурен, но съм сигурен от това което пишеш тук че си женствен и мекушав, а с това предвид, съвсем не ме притеснява дали си в по-добра форма. Ако имаше някакъв истински опит в бой щеше да ти е ясно, че колко си висок и колко ти е голяма ръката съвсем не са решаващи фактори.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 10-10-2017 на 18:05

Мега фен
    щеше да ти е ясно, че колко си висок и колко ти е голяма ръката съвсем не са решаващи фактори.
    То ако беше така, в бокса нямаше да има категории.

Ами добре, ако някой път пак решим да ходим в Плевен, тъй като там имате една готина крепост в Кайлъка, ще ти пиша да дойдеш, ако искаш, за да ти видя самочувствието, фашистки нагльо. И точно фашистките ти убеждения, ще са ми добър, оправдан пред съвестта ми повод, да си подпра женствената ръка върху, фашизоидния ти нос. Само един удар ми трябва да те издебна, само един.
    Последно редактирано от defender : 10-10-2017 на 19:14

Мега фен
    Разбира се, аз нямам намерение да те убивам, за разлика от тебе, фашистки комплексар, злобен.

Мега фен
    И другото, което е, не искам някакъв грозен бой с търкаляне по земята и въргаляне, хапане, като прасета. Искам красив, естетичен бой в стил бокс. Все пак имам желание да ти размажа фасона с грация и красота, в стил Мохамед Али.
    Последно редактирано от defender : 10-10-2017 на 19:30

То ако беше така, в бокса нямаше да има категории.
    С това само затвърждаваш тезата ми че си пълен льольо и нямаш никаква представа за какво говориш.
    ПП : Ето едно видео, което може да ти е полезно https://www.youtube.com/watch?v=rKY1a1RTHgY

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Може ли да пренесете penis measuring contest-а някъде другаде, мерси.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    ^ Ти ще си наградния фонд.

Разбира се освен наградата, която ще изпитам от прекрасния тактически удар, придружен с удовлетворителен звук от отласкващото се от юмрука ми лице на докторчето, придружено от пръски и капчици фашистка кръв. .

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Може ли да пренесете penis measuring contest-а някъде другаде, мерси.
    като изкараш линийката всички ще избягат

Град
    Dreamland
    ^ Ти ще си наградния фонд.

Разбира се освен наградата, която ще изпитам от прекрасния тактически удар, придружен с удовлетворителен звук от отласкващото се от юмрука ми лице на докторчето, придружено от пръски и капчици фашистка кръв. .
    Наградният фонд ще е ego boost-а, който ще получа, след като победя и двама ви.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    като изкараш линийката всички ще избягат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си