Бил е с много момичета-близо 80. 90% от които са били само за секс. Да ама две се открояват. Едната е била много искана и много гонена от него, имали са връзка. Като цяло много цветущо ми разказа за нея. Другата пък го е преследвала от начало, после я е заобичал. "Момичето-мечта"-Готвила, чистила, страхотен секс, хубава,с хубаво тяло, мила, богата, работлива, в чудесни отношения с мама и тате(които още и звънят, а са минали почти 3 години от раздялата...да ама му изневерила(не е сигурно) и го е лъгала. След това отново започнала да го преследва, да се бори за него и по негови думи тогава супер много си я искал обратно. Както и да е, минало-заминало. Голяма тръпка и двете, особено втората, която е по-близка до неговата възраст и е най-най-най. Признавам си, комплексирам се. Нищо, че имам високо мнение за себе си, не мога да спра да се сещам за това момиче постоянно. Забравих да спомена, че пази 2-3 малки подаръка(а може и повече) от нея, които стоят изтипосани на секцията под рредлог, че му вършат работа. Точно на годишнината ни случайно погледнах телефона му, докато му беше в ръцете и видях, че и е търсил профила и е разглеждал.
Да се върнем на първата. Днес бях до него на работа и в момента в който си тръгвам чувам: "А, Марина, здравей!Как си, какво правиш?" Оказа се, че това момиче е стояро отпред с приятели и много удобно е издебнала кога си тръгвам, че да иде да си говорят.
Права ли съм или се впрягам прекалено много? Дами, вие би трябвало да разберете най-добре, но държа главно на мъжки мнения.