.
Отговор в тема
Страница 12 от 64 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен
    Какво ни разправяха либералите за стените? Каква стана тя?

Огромна анти-терористична стена около Айфеловата кула в Париж.
    https://www.facebook.com/Altview.ie/...9661336696304/

ПП: Франсетата се заграждат
    Последно редактирано от defender : 12-15-2017 на 20:18

Мега фен Аватара на anonymous908491
    голямо заграждане, нашите индианци за по-малко от час
    ще са я свалили и занеси за вторични

Мега фен
    "Популярно научно, либерално издание установило, че сексуалното привличане все още било мистерия за хората и ни съветва, когато изпитаме силно сексуално влечение към някого, да бягаме бързо от него."
    Кажете ми, това не е либерална олигофрения, преателЕ.

ПП: Аз не знам, кой им дава изобщо пари за такива изследвания на тез. Сигурно данъкоплатеца.
    Последно редактирано от defender : 12-16-2017 на 20:40

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Популярно научно, либерално издание установило, че сексуалното привличане все още било мистерия за хората и ни съветва, когато изпитаме силно сексуално влечение към някого, да бягаме бързо от него."
    Кажете ми, това не е либерална олигофрения, преателЕ.

ПП: Аз не знам, кой им дава изобщо пари за такива изследвания на тез. Сигурно данъкоплатеца.
    Колониите им .
    Винаги паратизират и смучат от някой.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Секс само с писмено съгласие в Швеция
    http://www.monitor.bg/a/view/77593-%...8E%D0%BB%D0%B8

Шведският премиер Стефан Льовен подкрепи закон, според който от 1 юли в Швеция може да се прави секс само ако има писмено съгласие между двамата партньори. Става дума за т.нар. Закона за съгласието. Това важи за сексуални отношения между съпрузи, несемейни, гейдвойки, групов секс. Писменото съгласие е необходимо, ако се стигне до съд. Както каза премиерът на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение: "Без изрично съгласие сексът не може да се смята за доброволен". Новият закон въвежда две нови правни фигури "изнасилване по невнимание" или "изнасилване поради небрежност".

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Секс само с писмено съгласие в Швеция
    http://www.monitor.bg/a/view/77593-%...8E%D0%BB%D0%B8

Шведският премиер Стефан Льовен подкрепи закон, според който от 1 юли в Швеция може да се прави секс само ако има писмено съгласие между двамата партньори. Става дума за т.нар. Закона за съгласието. Това важи за сексуални отношения между съпрузи, несемейни, гейдвойки, групов секс. Писменото съгласие е необходимо, ако се стигне до съд. Както каза премиерът на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение: "Без изрично съгласие сексът не може да се смята за доброволен". Новият закон въвежда две нови правни фигури "изнасилване по невнимание" или "изнасилване поради небрежност".
    Това е върхът на либерастията !

На сватбите сигурно ще питат младоженците дали са съгласни да се ебат:
    - - Ти Свен, съгласен ли си да правиш секс с Гудруун?
    - Да!
    - А ти Гудруун, съгласна ли си да правиш секс със Свен?
    - Да!
    - Честито, подпишете декларацията за взаимно съгласие и можете да наебете булката!

15-16 годишни тийнове сигурно ще трябва да подават молби в общините, да им бъде издадена декларация за съгласие за секс, подписана от гадже, нотариус и родител.
    А презервативи и противозъчатъчни сигурно ще се продават само след представяне на лична карта и нотариално заверена декларация за съгласие за секс от посочен в документа партньор.

Може би тия декларации ще са валидни за определен брой сексуални контакти или за определено време - нещо като електронните билети за пътуване или винетките за колите.

Последно редактирано от Грозния : 12-20-2017 на 18:19
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    ^ либералите почват да навлизат твърде много в личния живот на хората и си мисля, че това е само началото .

Супер фен
    Социалист е, не е либерал.

Тъпо ли ти стана ?

Мега фен
    Имам предвид либерали, социалдемократи тип Обама, Сорос и най-великата карикатура между тях Зленокса.

Но ако искаш един дуел с лазерни мечове, получаваш го.
    Последно редактирано от defender : 12-20-2017 на 12:07

Мега фен
    "Социалните активисти - да не говорим за партийните - не са по-различни от децата, които строят пясъчни крепости на брега на морето. Разликата е, че децата си представят рицари, русалки, крале и герои, а нашите активисти въобще нищо не си представят. Те просто са активисти."

Голям фен Аватара на Zlennox
    "Социалните активисти - да не говорим за партийните - не са по-различни от децата, които строят пясъчни крепости на брега на морето. Разликата е, че децата си представят рицари, русалки, крале и герои, а нашите активисти въобще нищо не си представят. Те просто са активисти."
    Да нямаш в предвид тези социални активисти които с пот и кръв са ти дали правото да гласуваш и да говориш през клитура си без да бъдеш затворен до живот защото не си бил съгласен с нещо?
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Да нямаш в предвид тези социални активисти които с пот и кръв са ти дали правото да гласуваш и да говориш през клитура си без да бъдеш затворен до живот защото не си бил съгласен с нещо?
    Говоря за тези активисти, които ни доведоха дотук и толерира това:

Норвегия
    https://www.facebook.com/DawahSkolen...8452778849564/

ПП: Аз може да не искам да слушам това и да ми кънти в ушите, когато минавам през центъра или ако живея там, къде е моето право? Моето право е завряно в задника ми, за сметка на правото на ляволибералния пролетариат, защото ляволибералния пролетариат е почти изцяло от ненормалници, чийто ненормалности са направо натрапчиви и нарушават правото и спокойствието на другите.

Ей за тия активисти говоря.
    Последно редактирано от defender : 12-20-2017 на 18:23

Мега фен
    "Джъстин Трюдо казва много глупави неща, но тази седмица министър-председателят надмина себе си. В интервю за края на годината относно националната сигурност - Трюдо заяви, че според него бойците от ISIS могат да бъдат "изключително мощен глас" в Канада."
    http://torontosun.com/opinion/column...n-trudeau-says

ПП: Също в статията се припомнят и за случая с решението на либералното правителство на Трюдо да се извини и изплати обезщетение в размер на 10 милиона долара на осъдения терорист на Ал Кайда Омар Хадр, признал се през 2010 г. за виновен за убийството на американски военнослужещ в Афганистан. Той осъди родината си Канада за нарушаване на конституционните му права, тъй като властта била съдействала на САЩ да го изпратят в затвора в "Гуантанамо". (смях)

Ляволибералната политическа власт, много добре си паснаха с ислямистите, преателЕ. Любов от пръв поглед между тези две политически утопии за управление.
    Последно редактирано от defender : 12-22-2017 на 10:50

Мега фен
    "Мери Уагнър е канадски гражданин и ще прекара Рождество в затвора тази година.
    Мери не е откраднала, ограбила или убила някого, нито подкрепя някоя ислямска терористична организация. Ако беше, сигурно щеше да бъде пусната под гаранция, защото канадската правосъдна система е загрижена за правата на обвиняемите. Но Мери Уагнър не е такъв тип престъпник. Тя е много по-опасен престъпник, според канадското правосъдие.

На 8 Декември тази година Мери Уагнър влиза в клиника за аборти в Торонто с огромен букет червени рози, започва да ги раздава на жените, увещавайки ги изберат живота на техните неродени деца. Мери не обижда и не нагрубява никого. Тя просто говори за неща, които са забранени. Като това, че в утробите на жените живее човешко същество. Че то има право на живот. Това в Канада е забранено. И властта го преследва с цялата сила на репресивния апарат. Наскоро правителството на Канада спря студентските стажове за фирми, които не поддържат абортите. И арестува хора като Мери Уагнър."

"Wagner, 43, was arrested December 12, 2016, outside Bloor West Village Women’s Clinic, after staff forcibly removed her when she attempted to talk to women in the waiting room and give them alternatives to abortion."

"Libman convicted Wagner on August 15 of mischief and breach of probation but deferred sentencing to September 12, telling Wagner she could solicit character references in her defence."

https://www.criminaldefenselawyer.co...l-Mischief.htm

Разбира се на Ефенди мозъка работи само на импулсивни вълни.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Излиза че такива като Ефенди били даже по-тъпи от нецивилизованите маймуни от изтока.
    Поне не съм недоразвит гей, посягащ сексуално на собствения си пол. Понеже за да имаш връзка с нещо различно, с различен от твоя пол, се иска малко повече интелигентност и качества, извън конформизмът на собствения пол.

Който казва, че гейовете били по-интелигентни от хетеросексуалните, нещо се пообъркал или е 100%-тов соц либерал. Напротив това е падане на нивото на зрелостта и цивилизацията.

ПП: То утопията, дето либералите я наричат цивилизация си е баш за нецивилизовани маймуни, дори в тази тяхна цивилизация животните са либерално издигнати до пиедестал и пример за подражание. Ама ей го, Зленокса ме обижда на животни, къв либерал си ве?
    Последно редактирано от defender : 12-23-2017 на 14:42

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Поне не съм недоразвит гей, посягащ сексуално на собствения си пол.
    А защо "поне".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Поне не съм недоразвит гей, посягащ сексуално на собствения си пол. Понеже за да имаш връзка с нещо различно, с различен от твоя пол, се иска малко повече интелигентност и качества, извън конформизмът на собствения пол.

Който казва, че гейовете били по-интелигентни от хетеросексуалните, нещо се пообъркал или е 100%-тов соц либерал. Напротив това е падане на нивото на зрелостта и цивилизацията.

ПП: То утопията, дето либералите я наричат цивилизация си е баш за нецивилизовани маймуни, дори в тази тяхна цивилизация животните са либерално издигнати до пиедестал и пример за подражание. Ама ей го, Зленокса ме обижда на животни, къв либерал си ве?
    Ми то във всяка социална връзка или сфера се изисква да имаш някви поне малко развити социални качества. Иначе ако ги нямаш, и гей да си, и хетеросексуален да си, пак до никаде няма да я докараш. Нали сме социални животни, или и това ти е отбягнало в клас по биология? Явно никога не си и имал развита (социална) приятелска връзка с някой от същият пол?

http://www.iflscience.com/plants-and...omosexual-sex/ (хахах)

http://www.noglstp.org/publications-...storical-note/ (виждаш ли колко тъпо генерализираш и маргинализираш цяла група на никаква обоснователна база освен предразсъдаци и идиотски изводи).

Виж, дори Нютон най-вероятно е бил обратен и си е умрял детствен, ама според теб такива като него са знак за падение на нивото на зрелостта и цивилизацията.

"Обиждам" те на животно защото искам да ти покажа това което ти правиш. Постоянното генерализиране и маргинализране на цяли групи и популации от твоя страна, на базата на 1-2 добре подбрани аспекта, без никаква субстанция или може би с малка корелация но не достатъчна за казуалност. Затова демонизираш всичко което не спада с твойте възгледи и го изкарваш регресивно и нецивилизовано (Мюсюлмани, гейове, либерали, атеисти и т.н.).

И Испанците са смятали човешкото жертвоприношение в Майската култура като регресивно и нецивилизовано, но с това не искам да вадя някви изводи дали е грешно човешкото жертвоприношение или не е. С това искам да ти покажа че във всяка култура има определен социален ред по който определено общество фунцкионира. Някой популации са базирани върху огромни социални структури, други не чак толкова сложни, но социалната структура е пак там, както и самата култура. Това което ти правиш е чиста дехуманизация на такива популации, рендираш ги като чисти животни, неспособни да развият някаква форма на цивилизована култура, въпреки че всяка една форма на култура е един вид или форма на цивилизация и всяка една форма на култура е антитезата на природата. Разбира се култирите се променят и смятам че не си чак толкова назад във времето че да линчуваш и гориш вещици поради християнските си възгледи?
    Последно редактирано от Zlennox : 12-24-2017 на 13:55

Мега фен

https://twitter.com/conradhackett/st...45387256582144

По-теорията на Ефенди, Исляма вече е превзел Северна Америка.
    Не е нужно да ни превзема териториално, стига да ни държи в постоянен страх от атентати, то вече е превзел душите ни. Ето, тези дни цял коледен базар в Германия са го евакуирали, заради оставена без надзор кутия, от страх за бомба -това ли е новия либерален свят на узаконени паранои, под предлог на глобализъм.
    Защо му е на някой либерален идеолог "на любовта", да причинява всичко това?

Аз честно казано не знам как се интегрира радикален салафит. Все едно да интегрирам успешно Зленокса с неговите убеждения в Северна Корея.
    Последно редактирано от defender : 12-23-2017 на 14:19

Не е нужно да ни превзема териториално, стига да ни държи в постоянен страх от атентати, то вече е превзел душите ни. Ето, тези дни цял коледен базар в Германия са го евакуирали, заради оставена без надзор кутия, от страх за бомба -това ли е новия либерален свят на узаконени паранои, под предлог на глобализъм.
    Защо му е на някой либерален идеолог "на любовта", да причинява всичко това?

Аз честно казано не знам как се интегрира радикален салафит. Все едно да интегрирам успешно Зленокса с неговите убеждения в Северна Корея.
    Ами ако всички живеехме в постоянен страх като теб, то нямаше да излизаме от вкъщи от страх че някой пияница ще ме помете с колата си или някое друго куче да ме иззяде до кокал. Нямаш никаква гаранция също че някой недодялан наркоман няма да те намуши 10-15 пъти...

Колкото до Обама, казал съм ти че не съм му фен, както и че не е и светец, незнам защо ми го натякваш все едно го боготворя?

Мега фен
    Ами ако всички живеехме в постоянен страх като теб, то нямаше да излизаме от вкъщи от страх че някой пияница ще ме помете с колата си или някое друго куче да ме иззяде до кокал. Нямаш никаква гаранция също че някой недодялан наркоман няма да те намуши 10-15 пъти...
    Така е, но срещу пияниците, бесните кучета се вземат мерки, а не се толерират. Да не припомням за случаите на толериране от либералите на безконтролното преминаване на нелегални бежанци през границите.
    И сега след толкова смъртни случаи Меркел да е поела вина, никой не поема вина (като се говори за толерантност, всички медии дават за пример толерантността на Меркел, но като се стигне до смъртни случаи никоя медия не говори за Меркел, ни лук яла, ни лук мирисала). То и аз мога да съм толерантен към всякакви главорези и злодей и паплач, и да се правя на супер, мега любвеобилен, ама нали после трябва да носиш отговорност за това. Е, Меркел не пое никаква отговорност за поразиите, дето се вика толерантна е, ама на чужд гръб.
    Последно редактирано от defender : 12-24-2017 на 14:39

Супер фен
    то допреди 40-50 години е било същото, но заради руснаците.
    Случилото се в света неделя е пример за руски тероризъм. И до ден днешен си продължават така в Украйна

А иначе тва много ме накефи :Д
    Понеже за да имаш връзка с нещо различно, с различен от твоя пол, се иска малко повече интелигентност и качества, извън конформизмът на собствения пол.
    хехе

странно впрочем - за разлика от обикновено ми звучиш раздразнен. Що така ? Да не са ти спрели рублите ?

Ами принципно както се интегрира и християнин. Аз съм против, де. Жалко че комунистите не успяха да ви заличат и да ви затрият храмовете и манастирите на все религиозни. За едно нещо поне да сме на едно мнение, и те ще фейлнат жестоко

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    то допреди 40-50 години е било същото, но заради руснаците.
    Случилото се в света неделя е пример за руски тероризъм. И до ден днешен си продължават така в Украйна

А иначе тва много ме накефи :Д

хехе

странно впрочем - за разлика от обикновено ми звучиш раздразнен. Що така ? Да не са ти спрели рублите ?

Ами принципно както се интегрира и християнин. Аз съм против, де. Жалко че комунистите не успяха да ви заличат и да ви затрият храмовете и манастирите на все религиозни. За едно нещо поне да сме на едно мнение, и те ще фейлнат жестоко
    ако ми кажеш,че навън е ден ще имам съмнения
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Ами принципно както се интегрира и християнин.
    Хехе, че аз на интегриран в либерализма християнин ли ти приличам. Тези "християни" дето приемат ценностите на либерализма за правилни на 100%, са от тия "християни" дето и дявола да дойде и неговата система и ценности ще приемат.

Само че докато християнството (истинското) не призовава към насилие на друговерци, атеисти и подобни, защото всеки има свободна воля да се сапоопредели, то в други религии няма такива благородни неща към друговерците, преателЬо. Ти затова си мислиш, че християните са интегрирани, защото либерализма е донякъде плагиат на християнството.

Например ако Иисус е зачитал свободна воля, Махомъд е бил завоевател.
    Радикалния салафит по-скоро ще се самовзриви, отколкото да стане либерал.
    Последно редактирано от defender : 12-24-2017 на 10:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си