Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
Ъъъъъ прочети пак какво съм написал. ...Но няма как да го прочетеш това защото админа ми премахна поста. Причината която ми даде бе че съм използвал обидни думи като "смешник" и "малкия ти мозък."
Отново си се заблудил - в "Модераторска помощ" съм посочил обидните и расистки коментари, които не спираш да сипеш, по потребители, които не споделят мнението ти!
Ти системно използваш обиди, защото очевидно тезата ти е незащитима и не можеш да убедиш другите в правотата си с нормален език! Губиш равновесие, изнервяш се и почваш да обиждаш - толкова са ти възможностите !
...добрият националист по горе плющи расизъм и анти-семетизъм но неговите мнения не се трият!
Той може да има някакви убеждения, но не обижда потребителите за разлика от теб!
Нали си "либерал" - защо той да няма правото да вярва, в каквото намери за добре ?!
Колониалните империи са рухнали поради много причини.
...
Трябва ли да изброявам още?
Да, би трябвало, защото не посочи нито една важна причина довела до Деколонизацията !
300,000 излязоха против Тръмп миналата година.
300 милиона пък не са излезли срещу Тръмп (само в САЩ) ! А по света 6-7 милиарда не са излезли срещу него !