.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    "Модерният подход "Бъди себе си!" допълнително стимулира хората да вадят кирливите си ризи на показ. Мнозина смятат това за искреност и честност - такова е, но не помага. Съвсем неслучайно всички опаковки в супермаркета са лъскави, цветни и привлекателни - хората обичат красивите неща. И това се отнася за всички сфери в живота. Особено за личния живот. "Който ме обича истински, ще ме приеме с всичките ми недостатъци" е хубава самозаблуда, която отнема голяма част от социалното напрежение, но не работи особено добре. Така феминистките с необръснати крака нямат голям шанс. Нормалните мъже не харесват косми по краката, колкото и да са естествени, и Жилет знае това.

За много хора днес е фрустриращо да стават свидетели на всички човешки лудости, ефектите на които се мултиплицират от социалните медии. Но независимо от политическите протекции, човешките лудости ще продължават да отблъскват. И в крайна сметка ще продължи да съществува това, което е в хармония с живота. А криворазбраният феминизъм е само малка стъпчица към разбирането на човека, че няма как да избяга от природата си. И неуспешният опит е жизнен опит."

ПП: Затова либерализмът ще продължава да отблъсква, защото въпреки всичките политически протекции и лъскави опаковки, които има, лудостите винаги ще продължават да отблъскват.
    Последно редактирано от defender : 09-27-2017 на 10:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си