.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Образование, Дефендер. Образование.
    Когато един човек съзнателно разбере, че за да живее с удобствата на модернизацията, а и като цяло.
    Нужно ли е същото да се налага с финансови лостове в социалното ни общество? Че когато едни индивиди нямат достатъчно, за да покриват средно икономическо положение години след години, а други инвестират в акции за милиони и миларди, следейки и интересувайки се от разрастването на компаниите си на световния пазар, достигайки и минавайки транс-националните корпорации. Къде е връзката между едните и другите? Никъде. За 3ти или 4-ти път ми се случва да виждам как например в производствения сектор работници и служители ги задължават да се скрият, когато идва на посещение главен изпълнителен директор. В САЩ не е по-различно. Човешка природа. Има документирани случаи как президент на огромна бизнес-структура се качва от първия до последния етаж на нов небостъргач, където излита с хеликопетера, а хобито му е да закупува различни частни самолети (10 ли бяха). Няма крайна спирка за някои хора.

А аз съм идиот.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-17-2017 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си