Ако бъдат толерантни и не ме бяха спрели в желанието ми да отида от другата страна на улицата, те дори значи не са ми никакви приятели и колата щеше да ме блъсне.
Ако някой ти открадне жълтия бегач в Южния парк и аз го видя и мога да го спра крадеца, няма да го направя, ще съм толерантен към него, не ми пука, той хич не ми пречи, ако бях кадърен инженер ще измисля нещо, за лесни кинти.
ПП: Либералите са хора откъснати от реалността. Вие сте опитните мишки на всяка власт.
Първоначално написано от Zlennox
Толерантността е рамката и платното, индивидуалната свобода рисува картината. От теб не се изисква да харсеваш нещо което не ти харесва. Ако това нещо няма негативен ин/директен ефект върху благополучието на теб или на обществото, тогава теб хич не трябва да те бърка. ...
...Ако трябва да говорим за промити глави, неувереност и преклонение пред системата, то ти си цялостното й олицетворение!
Ефенди, това което ти казвам май влиза от едното ухо и излиза от другото...
Ти си абсолютно некомпетентен да коментираш ако смяташ че либерализма е безгранично-анархична идеология...
Последно редактирано от Zlennox : 12-11-2017 на 11:19
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.