- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
то допреди 40-50 години е било същото, но заради руснаците.Не е нужно да ни превзема териториално, стига да ни държи в постоянен страх от атентати, то вече е превзел душите ни. Ето, тези дни цял коледен базар в Германия са го евакуирали, заради оставена без надзор кутия, от страх за бомба -това ли е новия либерален свят на узаконени паранои, под предлог на глобализъм.
Случилото се в света неделя е пример за руски тероризъм. И до ден днешен си продължават така в Украйна![]()
А иначе тва много ме накефи :Д
хехеПонеже за да имаш връзка с нещо различно, с различен от твоя пол, се иска малко повече интелигентност и качества, извън конформизмът на собствения пол.
странно впрочем - за разлика от обикновено ми звучиш раздразнен. Що така ? Да не са ти спрели рублите ?
Ами принципно както се интегрира и християнин. Аз съм против, де. Жалко че комунистите не успяха да ви заличат и да ви затрият храмовете и манастирите на все религиозни. За едно нещо поне да сме на едно мнение, и те ще фейлнат жестокоАз честно казано не знам как се интегрира радикален салафит. Все едно да интегрирам успешно Зленокса с неговите убеждения в Северна Корея.![]()