.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Ами ако всички живеехме в постоянен страх като теб, то нямаше да излизаме от вкъщи от страх че някой пияница ще ме помете с колата си или някое друго куче да ме иззяде до кокал. Нямаш никаква гаранция също че някой недодялан наркоман няма да те намуши 10-15 пъти...
    Така е, но срещу пияниците, бесните кучета се вземат мерки, а не се толерират. Да не припомням за случаите на толериране от либералите на безконтролното преминаване на нелегални бежанци през границите.
    И сега след толкова смъртни случаи Меркел да е поела вина, никой не поема вина (като се говори за толерантност, всички медии дават за пример толерантността на Меркел, но като се стигне до смъртни случаи никоя медия не говори за Меркел, ни лук яла, ни лук мирисала). То и аз мога да съм толерантен към всякакви главорези и злодей и паплач, и да се правя на супер, мега любвеобилен, ама нали после трябва да носиш отговорност за това. Е, Меркел не пое никаква отговорност за поразиите, дето се вика толерантна е, ама на чужд гръб.
    Последно редактирано от defender : 12-24-2017 на 15:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си