.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Верно ли си мислиш, че защитавам Тръмп от онзи ден, когато е казал тази реч и е споменал Иисус?! А според мен е много по-вероятно вие да сте се объркали, отколкото това, което твърдите за мен да е вярно.
    Не, но постоянно го рекламираш. Ще кажеш е човекът, който ще излекува света и ще ликвидира реализацията на Новия световен ред. Аз пък казвам, че този човек е издигнат от същите тези хора, които и преди са властвали, и се движи по начертани пътища. Така както историята показва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не, но постоянно го рекламираш. Ще кажеш е човекът, който ще излекува света и ще ликвидира реализацията на Новия световен ред. Аз пък казвам, че този човек е издигнат от същите тези хора, които и преди са властвали, и се движи по начертани пътища. Така както историята показва.
    Че кой е казал, че предпочитанията ми за Тръмп (на фона на алтернативи, като Хилъри и Обама) са някаква фиксидея, че той е винаги прав. Както знаеш при войната в Украйна бях на страната на Източна Украйна и Русия, защото в този случай мисля, че правото беше на тяхна страна, а й тогава САЩ и ЕС бяха водени от либерали, като Обама и Меркел.
    Последно редактирано от defender : 12-26-2017 на 19:11

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Че кой е казал, че предпочитанията ми за Тръмп (на фона на алтернативи, като Хилъри и Обама) са някаква фиксидея, че той е винаги прав. Както знаеш при войната в Украйна бях на страната на Източна Украйна и Русия, защото в този случай мисля, че правото беше на тяхна страна, а й тогава САЩ и ЕС бяха водени от либерали, като Обама и Меркел.
    С национализацията в Европа и разпокъсването на Европейския съюз се създават условия на пълна икономическа криза. А всеки един малко по-умен човек знае какво се случва след подобен период на дестабилизация. САЩ, с лицето Тръмп, ще продължат да се стремят към световен господ. Нито за Русия, нито за САЩ им са необходими силен Европейски съюз. Разкъсването в отношенията на САЩ със старите, останали фракции в Европа - ще доведе до война в разхлабена Европа. Историята се повтаря. Малки хитлерчета се появават. Които също естествено празнуват коледа, но не им пречи да предизвикат война в Близкия изток. И така. Това са заблахите за Европа. Всички са виновни.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 12-26-2017 на 21:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си