.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Не виждам с какво и как някой ти променя морала. Посочи ми поне един закон на ЕС атакуващ конкретни моралнии ценности. Както виждаш, Истамбулската конвениця така и не беше приета в България. Какъв е моралът в една държава си зависи строго определено от обществените нагласи и управляващите. ЕС е икономически съюз преди всичко и никога няма да има общо законодателство, камо ли пък силата да налага морални ценности.

Какъв ти тоталитаризъм, кви ти пет ле'а? Повече свободия, мешавица от мнения, убеждения, възможности да избираш как да си живееш живота и прочее не е имало никога повече както до сега. Достатъчно е да сравниш 20ти с 21ви век, за да видиш колко много се е променило всичко. Тоталитаризъм в Европа едва ли ще се завърне. Сега голямата опасност идва от Русия, която иска да си върне контрола върху Европа, както и в обозримо бъдеще вече и Китай, който за сега наричат "спящия гигант". Европа може да се превърне в потенциална бойна зона при евентуални бъдещи спречквания при борбата за влияние между по-горе изброените. Единственият начин всички малки народи тук да устоят на този натиск е да действат в някакви съюзни формирования, а ЕС, разраствайки се по размери и по влияние ставайки силен икономически по такъв начин ще има лостовете да противостои на заплахите на настъпващите времена.
    Аз съм просто един нещастен човек, който иска да си спаси душата, а няма как да го обясня. Но съм сигурен, че много от вярващите хора ме разбират. Демек, който трябва да ме разбере, ще ме разбере. Нямам за цел пропаганда, политика или каквото и да е светско, затова приеми, че посланията ми не са за тебе.

ПП: Ако нямаше Бог, може би щях да съм либерал, защото това е най-доброто което може да измисли човека с малката си главичка, но от гледна точка на Бог е най-лукавото.
    Последно редактирано от defender : 01-17-2019 на 14:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си