.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Пак, слагаш думи в устата ми - нещо което не съм казал или твърдял. Ти бъркаш равенство в резултати с равенство при възможностите (свобода) - първото е утопия, второто реално прилагаемо ако вземеш предвид меритократичната обществена оценка за компетентност измежду половете.
    Съгласен съм с това!

Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Какъв е смисъла от закони ако единствената им роля е да те предизвикват срещу тях? По-добре тогава да нямаме никакви закони - сами да се защитаваме като в добрите стари примитивни времена когато всеки беше за всеки и дори живота ти не е бил гарантиран - а нали ти беше за спазването на закони? Или си просто малко (много) тъпичък и не виждаш как сам си противоречиш с дебилските си аргументи.
    Не съм казал, че няма нужда от закони, а че половете имат естествени различия и оттам следва да има различия и в правото и това е най-естественото нещо. Но разни бездарни, нереализирани интелектуалци жадни за власт и внимание окупират институциите, почват да измислят някакви апсурдни закони, и внушават, че без тях едва ли не, не можем да живеем нормално. Създават си дебелизиран, маргинализиран пролетариат от еволюционната мърша, която да защитават и която да им се радва и да ги преизбира нон-стоп.
    Последно редактирано от defender : 03-06-2019 на 14:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си