- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Генерацията няма общо по темата, защото върху генерациите се прилага изродщината. Нима генерацията сама си вика имигрантите, които я репресират и сама си сменя човешките норми, които са били градени в продължение на наистина много години? Всичко това се случва чрез чужд натиск, благодарение на който се появява дегенерацията. И трябва ли да се допълва деградацията? Така че - деградацията е нещо нормално, няма нищо нередно в нея и не трябва да бъде спряна дори колкото е възможно?
Смесваш различни неща и сътворяваш каша. Рок музиката, по-голямата свобода в обличането - това не е деградация стига да е в някакви норми, а не 12 годишни момичета да обличат дрехи, от които им се виждат целите крака, задниците или гърдите или още по зле - момчета, на което вече и ставаме свидетели (пример - Дезмънд Наполес. На децата в Швеция не им се казват половете, сменят им се, превръщат ги в изроди).
"На седем у нас децата тръгват на училище. А в Лос Анджелис на 7-годишна възраст децата предвождат гей парад…"
Това е изродщина и деградация, а не развитие. Създават се различни неща, които да са в полза на човека. Наркотиците не водят до деградация, така ли да разбирам?
На мен ми е известно, че тези моди тръгват от либерално-еврейска Америка, не е ли така? И повечето са част от деградацията. Така че - всичко това е нещо нормално? Нормално е деца да употребяват наркотици, да си губят девствеността на 13 години, да забременяват и умират от либералната простотия, която ти наричаш "морална паника"? Това, че още не е рухнало, не значи, че няма да рухне.
И напротив, много по-различно е създаването на различни музикални стилове (чалгата е деградация, не се брои. Това е процес на човешко развитие, но не всичко останало, което се създава и въвежда, означава развитие) и промяна в човешките културни и морални ценности. Разликата между слушането на рок и продажбата и употребата на наркотици, разврата, пикаенето в градския транспорт - това са пълните различия от различни критерии.
Непрекъснато рухва и деградира, това са компоненти от разрухата. А като казваш либерализация на жените, какво имаш предвид?
Помияр такъв, точно, че не са статични монолити. Ти казваш на ненормалното - нормално и го наричаш еволюция. Има неща, които са вечни и не трябва да бъдат променяни.
И? Времената се менят, естествено, че ще са различни. Но в коя посока се менят - лоша или добра? В изчезване на нацията, разбира се - това за теб нещо хубаво и прекрасно ли е? Има ли нужда да коментирам защо нацията ни умира? Българите в България стават все по-малко, върху тях масово се провеждат престъпления от онези, роми ли се наричаха, как бяха.. Политиците ни довършват, 80% от народа ни не си знае историята, а този, който не си знае историята, е обречен да я повтори и още много неща.
За никакви утопии не говорим.
В ямболски училища се раздават брошури, целящи децата да се "образоват" - https://trud.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D...B%D0%B5%D0%B4/
Да го наричаме с точното си име - сексуално извращение и ненормалност, която е била отхвърлена с цел възход, но вървим към деградация и се превръща в нормалност.
Промотират се сексуални извращения.
Толкова не съм говорил с хора с други убеждения и обратна ориентация, че даже и познавам такива, но те не са тръгнали да парадират с извращенията си. И в каква "идеализирана утопия" живея, която никога не е съществувала? Напълно възможно е да живееш в горе-долу здраво и силно общество и това практиката (следователно и теорията) го доказва.
Че някога отрекъл ли съм последното, което си казал?
Следователно, няма неща като имигрантски изнасилвания, убийства и като цяло престъпления, имигрантите не са виновни за нищо, ненужен е целият спор с тях, те са добри и послушни и са от полза на Европа?
Пак ще публикувам същия пост, не виждам защо да публикувам едно и също нещо, но казано по друг начин и от други медии. Наблегни на клипа, който пратих и най-добре го изгледай целия.
И пак ще го кажа - имиграцията в Европа не е инструмент за унищожение по военен, а по демографски път:
Извини ме.
Като казвам "моралния кодекс и ценностната система на човека" нямам предвид вроденото (природното) чувство за човечност. Именно, че религията малко или много е спомогнала за този израстък.
Наистина ли си мислиш, че "появяват" в този случай означава "така се раждат"? А и расизмът не е идеология, а идея. Вече нацизмът и други системи от идеи са расистки идеологии. Тогава ще го кажа по друг начин: "Наистина ли си мислиш, че 5 милиона човека стават последователи на расистката идея безпричинно"?
https://theinjusticefile.blogspot.co...-american.html
И къде по-точно казах или намеквах, че белият човек е репресиран последните 300 години? Само от няколко десетилетия се провежда геноцидът върху белия човек.
А ти си анти-бял. Защо да не съм антисемит, след като евреи са против българската нация и белите европейски народи? Имаше един лаф - "Europe, not Jewrope"
О, пак извинявай, сега осъзнах, че админът е махнал поста ми, в който казвах, че няма нужда белите и черните да се мразят, защото белите са много по-развити - това е природата. Искам или не, аз не мога да я променя. ДНК откривателят каза, че генетично (естествено, природно, вродено) белите са по-умни от тях.
Последно редактирано от LoveSofia : 03-19-2019 на 00:07
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.