- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
А защо трябва да има разпространение на наркотици? Не може ли страната да предприеме мерки за това?
Все повече хората употребяват наркотици. По-голяма част от обществото на "здраво мислещи" няма.
Да си изрод не е свобода, а роб, окован от пороци и регрес.
И за да бъде един проблем решен, трябва да се декриминализират изродщината и простотията, това ли намекваш? Това е абсолютна анархия и също е неестествено. Въведи смъртната присъда за разпространение на наркотици или други сериозни последици и ще видиш как проблемът ще бъде решен. Да дадеш право на простотията не е свобода. Това, че някой се опитва да направи връзка или да ги нарече по еднакъв начин, не значи, че са еднакво пропорционални.
Проблемът ти е, че наричаш деградацията и изродщината - свобода.
Пак ще го повторя. Оттам тръгва създаването на ценности - от тяхната липса, от грешки. Още не са имали изградени ценности - значи няма и какво толкова да рухне. Но всъщност за кой период по-точно говориш? От чисто любопитство.
Промяна (и по-точно развитие), а не деградация.
Аз не съм против гейовете, а против педалщината на публичното място. В домовете си всеки е свободен да прави каквото поиска.
Хайде, хайде. Какво по-точно искаш да кажа? А не ти ли е хрумнало, че като работи против интересите на Райха, убива германци? Значи е можело да има гейове и без да се содомизира обществото.
Сам го рече. То рухва, но не е рухнало.
рухва - сегашно време; рухна - минало свършено време. Първо трябва да започне да рухва, за да рухне, схвана ли?
Ти започна да говориш за статични монолити, не аз. Аз даже потвърдих, че нацията и обществото не са статични монолити. Но ти наричаш деградацията - еволюция. Деградацията е точно противоположното на еволюцията.
Цивилизовани европейци с над 10000 двойки на матурите в седми клас, с под 2600 училища, с 1/3 неграмотно общество, със затриваща се нация и култура![]()
Прав си. Навлизат нови философии и начин на мислене. Но те са ни враг, защото идват от врагове (Важи за абсолютно всяка деградация, която наричаш еволюция/развитие).
Определям си националната идентичност от това, че съм българин, с българско самосъзнание, вярващ в българските традиции, култура и история. И тази идея остава вечна. Тя може да бъде заменена с друга (процес на обезродяване), но самата идея е вечна.И не, националната идентичност е непроменима. Националната идентичност е, за да се пази.
Пак прочети какво съм написал в предния си пост. Естествено, че този, който не си знае историята, ще я повтори. Не буквално, че ще я превърти, разбира се.
С падането на еврейско-болшевишкия режим едни тирани се сменят с други. Тези бивши мутри не са ли водят либерали, бивши членове на дс и бкп?
Но виждаш редица други проблеми.
Комунизъм и капитализъм - двете страни на една и съща монета, хвърлена от ционизма.
Под затриване на народа имам предвид буквално затриването му. Сменянето на националното общество с друго в една страна (Българите в България стават все по-малко, а циганите все повече), забравянето на културата му и тн.
Но евреинът сорош спомага затриването му. Така като гледам, може би си някоя от курвите му, да не си педофилът красимир кънУев?
Антисемит/расист е дума, зад която анти-белите се крият, за да провеждат Белия геноцид. *Анти-бял*
За жалост не е толкова лесно. Особено това за евреите, след като те са в центъра на изброените неща.
![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.