Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
...Но, отново се връщаме на генерацията и нейната морална паника с наркотицитие което е надутата от мухата слон идея че щом има разпространение на наркотици то тогава е неизбежно цялото общество да станат наркомани освен ако не ерадикираме всички свободи и наркотици. Както виждаш това не е така и никога няма да бъде. Да някой найстина са наркомани и деградирали но по-голямата част от обществото не здраво мислещо, други използват за "recreative" значения дрогата.
А защо трябва да има разпространение на наркотици? Не може ли страната да предприеме мерки за това?
Все повече хората употребяват наркотици. По-голяма част от обществото на "здраво мислещи" няма.
Да си изрод не е свобода, а роб, окован от пороци и регрес.

ПортУгалия имаше супер голям проблем с наркоманите. Вместо да ги слага зад решетки, и плющи пари за полицейски операции, знеш ли какво направиха? Декриминализираха употребата на хероин. Вместо да ги затварят зад решетки и да си съдят и тем подобни законни и полицейски операции, правителството взе друг подход като разреши на тези пристрастени да изпозлват в определени легетимни места за употреба на хероин под контрола на сестра като в същото време ги прекарват през програма за отказване и рехабилитация. За 10 години предозирането е спаднало с 65/100; ХИВ диагнозите от 500 на година до 30. Свободата си има цена. Ако не искаш да живееш в тоталитарна държава, това е което плаща обществото за нещо много по-голяма и ценно от това да ли има хомосексуалисти или развратници - свободата. Проблема ти е най-вече за се хващаш като удавник за сламка.
И за да бъде един проблем решен, трябва да се декриминализират изродщината и простотията, това ли намекваш? Това е абсолютна анархия и също е неестествено. Въведи смъртната присъда за разпространение на наркотици или други сериозни последици и ще видиш как проблемът ще бъде решен. Да дадеш право на простотията не е свобода. Това, че някой се опитва да направи връзка или да ги нарече по еднакъв начин, не значи, че са еднакво пропорционални.
Проблемът ти е, че наричаш деградацията и изродщината - свобода.

Същите неща които изброи са били превалентни и през старите времена, особенно в не толкова развитите държави, когато изнасилването на жени и деца е било много по нормализирано от колкото сега. И все пак обществото не е рухнало, но се е променило. Само чрез промяна се решава проблема за континиум.
Пак ще го повторя. Оттам тръгва създаването на ценности - от тяхната липса, от грешки. Още не са имали изградени ценности - значи няма и какво толкова да рухне. Но всъщност за кой период по-точно говориш? От чисто любопитство.
Промяна (и по-точно развитие), а не деградация.

Ако си толкова против гейовете, нека ти кажа че един от тях - Алън Тюринг, който спасява най-вероятно милиони като разбива германската енгима през 2-рата световна...
Аз не съм против гейовете, а против педалщината на публичното място. В домовете си всеки е свободен да прави каквото поиска.
Хайде, хайде. Какво по-точно искаш да кажа? А не ти ли е хрумнало, че като работи против интересите на Райха, убива германци? Значи е можело да има гейове и без да се содомизира обществото.

Как ще рухва непрекъснато? Ако е рухнало или е руханло или не е...
Сам го рече. То рухва, но не е рухнало.
рухва - сегашно време; рухна - минало свършено време. Първо трябва да започне да рухва, за да рухне, схвана ли?

Кое е статичен монолит? Това че сме били покръстени от езичници на християни? Това че народа ни е смесица от различни култури и епохи оказали влияние върху нашето развитие? Това че сме демократичен народ а не комунисти? Това че голяма част са атеисти/хуманисти/трансхуманисти? Това ли е статичноста и монолитноста за която ми говориш? Че от аграрни мизерници сме преминали към индустриални, горе-долу цивилизовани европейци? Националната идентичност не е статичен монолит, както не е и нацията. Кутлурата се променя от епоха на епоха, нови философии идват и си заминавата. Може ли да ми кажеш, като националист, с какво асоциираш националната си идентичност? Защото съм на 110% сигурен че ще ми изброиш неща от различни епохи и времена които по-скоро са доста различни по характер, ценности и възглед към живота от колкото да представляват една цялостно характерна идентичност. Статичен монолит пък времената се менили, пффф, виж се какво говориш.
Ти започна да говориш за статични монолити, не аз. Аз даже потвърдих, че нацията и обществото не са статични монолити. Но ти наричаш деградацията - еволюция. Деградацията е точно противоположното на еволюцията.
Цивилизовани европейци с над 10000 двойки на матурите в седми клас, с под 2600 училища, с 1/3 неграмотно общество, със затриваща се нация и култура
Прав си. Навлизат нови философии и начин на мислене. Но те са ни враг, защото идват от врагове (Важи за абсолютно всяка деградация, която наричаш еволюция/развитие).
Определям си националната идентичност от това, че съм българин, с българско самосъзнание, вярващ в българските традиции, култура и история. И тази идея остава вечна. Тя може да бъде заменена с друга (процес на обезродяване), но самата идея е вечна.И не, националната идентичност е непроменима. Националната идентичност е, за да се пази.
Пак прочети какво съм написал в предния си пост. Естествено, че този, който не си знае историята, ще я повтори. Не буквално, че ще я превърти, разбира се.

Под затриването на народа ако имаш предвид, демографската криза, това е проблем на държавата и управниците. Сорос не ти е виновен че държавата я управляват бивши мутри, които са толко некомпетентни че изкараха 1/3 от народа в извън страната. Този проблем не го виждам в другите бивши соц. държави. Там времената са се променили за добро и стават все по добри.
С падането на еврейско-болшевишкия режим едни тирани се сменят с други. Тези бивши мутри не са ли водят либерали, бивши членове на дс и бкп?
Но виждаш редица други проблеми.
Комунизъм и капитализъм - двете страни на една и съща монета, хвърлена от ционизма.
Под затриване на народа имам предвид буквално затриването му. Сменянето на националното общество с друго в една страна (Българите в България стават все по-малко, а циганите все повече), забравянето на културата му и тн.

Но евреинът сорош спомага затриването му. Така като гледам, може би си някоя от курвите му, да не си педофилът красимир кънУев?

... *Анти-семит/Расист*
Антисемит/расист е дума, зад която анти-белите се крият, за да провеждат Белия геноцид. *Анти-бял*

И като ерадикираме ли..
За жалост не е толкова лесно. Особено това за евреите, след като те са в центъра на изброените неща.

..е тъпа... обучават на тема безопасен секс!