Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
..живееш в здраво и силно общество бре.... Проблема ти е че се ф...
И кое му е силното на обществото бе, шматка? О, прав си. Народ, чиито полицаи сами се напръскват със сълзотворен газ, не може да бъде унищожен.
Либераст да говори за компетентност Стой си в това общество, безродници не ни трябват в България. И без това сме с изостанало мислене и живеем с отминали идеи, за какво ти е да живееш сред толкова под твоето ниво.

Не съм казал че няма такива неща. Но 90 на 100 си дезинформиран за размера и мащаба на реално погледнатите престъпелния от мигранти, и най-вече кое води до тези престъпления...
Да, няма нещо като мигрантска престъпност, мигрантски проблем и Бял геноцид, това е моралната паника, причинена от медиите

Великобритания е с популация от около 66 милиона. 4% са мюсюлмани. 87% са етнически бяли!? Масова имиграция в Британия има още от времето на империята им и колонизаторските дни, тоест от преди 300 години. По твойта логика етническия британец вече да е малцинство. И мога да ти кажа че Хъмза Юсаф...за расист.
Преди 300 години надали Великобритания е имала настоящите проблеми.
В твоето мнение аз съм расист. Но това е, защото съм бял. Антирасизмът е кодова дума, използвана от анти-белите.
https://www.nytimes.com/2018/07/30/o...e-fiction.html

РАСИЗМА Е ИДЕОЛОГИЯ ЗАЩОТО Е СИСТЕМАТИЗИРАНА РЕПРЕСИЯ В ИКОНИМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И СТРУКТУРЕН АСПЕКТ НА БАЗА ЕТНИЧНОСТ И ЦВЯТ НА КОЖАТА.
Говориш за идеология, която следва расизма като идея. Не е нужно расизмът да извършва репресии, за да го има. Расизмът е вяра, че има раса, която е на по-горно стъпало от друга.

И що за върпос е това. Много ясно че да! Как мислиш, еди-колко си милиона християни са станали последователи на идеята за плоската земя без някаква адекватна причина? Чувал ли си за пропаганда? Дядо Адолф е спец по-тези работи и явно и теб те е прихванал.
https://theinjusticefile.blogspot.co...-american.html
Ами, не е било доказано обратното и човекът още е бил в Средновековието, в процес на развитие, а не деградация.
Дядо Адолф ме е прихванал чрез пропагандата си, да знаеш Една поправка, имаш предвид Гьобелс, нали?

"ККК е вследствие негърските престъпления върху белите. Мислиш ли, че ей така ще се появят 5 милиона расисти през 1925 без причини?"
Мислех, че говориш буквално и за преди 1800тата година и въобще върху белия човек не само в САЩ, но и в Европа. Но фактите са си факти. Негърски репресии върху бялото американско население е имало, има и ще има.

Защото нямаш никакви обективно доказуеми "факти" които да подкрепят тезата ти за "Юдейски Световен Ред".
Не, напротив. Даже и в тази тема съм показал частични доказателства за това, но ти наричаш Истината "антисемитизъм", защото истината не е в твоя полза.

Никой евреин не е тръгнал систематично да търси да изтреби държавата ти.
Пряко и буквално разбира се, че не. Иначе щяха ли да са толкова хитри?

Няма такова нещо като Еврейски банков и финансов контрол. Елита не са Евреи. Дори най-богатия човек не е евреин. Всички тези конспиративни теории са само това - конспиративни теории.
Разбира се То да бяха само парите.

Защото като играеш ролята на антисемит ти легитимираш същото поведение което доведе до генецида на еврейският народ както и опитите за геноцид върху други народи. Затова не можеш да разбереш че геноцида започва с реч и слово.
Прав си, аз съм просто един обикновен гой и антисемит, който пропагандира омраза
Не знам за какъв геноцид над Богоизбрания народ става въпрос (https://www.vbox7.com/play:ac3a6063f8 ), но щом казваш.
На мен ми е известно, че Богоизбраните са виновни за комунизма, Гладомора, най-големия терористичен акт в България, както и 9 септември. Явно съм грешал през цялото време. Разчитам на теб да ме осведомиш!!!

Думите са оръжие за пропаганда и промиването на мозъци като твоя, където няма критично мислене а конформистко леко приемане на току-така подхвърлена информация.
Наистина се надявам някой да не ти се връзва на думите, щото ще се получи много тъпо. Ти си точно като онзи ТролФактори, даже няма да е чудно, ако си ти.

Това за хиляден път го повтарям в тае тема. Има едно нещо което се казва структурен расизма. Или с други думи систематизиран расизм в политически, икономически и социално репресирани демографски групи. Виж само соц-икономическите данни и статистики и ще разбереш тези рейтове на престъпност при черните се дължат голяма част на ттова че няма достатъчно голяма пропорционална редистрибуция на ресурси в обществото и едни групи са де факто по-привилигеровани от някои други в системата. Един пример ще ти дам. Бедноста води до престъпност.
Значи ми казваш, че негрите са бедни, защото американския бял човек (Нищо, че е възможно най-промитото същество на света) е расист, а не защото ги мързи да работят или защото доказано генетично са по-тъпи?
Когато бял извърши престъпление върху негър - това е расизъм, но когато негър извърши престъпление върху бял - това е вследствие на беднота.

Няма добри терористи. Да сееш терор не е доброта. "Тhe unlawful use of violence and intimidation, especially against civilians, in the pursuit of political aims". Това е тероризма.
Кажи го на радикалните ислямисти. Пък според Уикипедия няма точна дефиниция за тероризма.

Тоест, за теб "the ends justify the means". Ми дай да изтребим 3.5милиарда души понеже в близко бъдеще това ще натовари добива на ресурси и ще разтегне световната икономика по шевовете, тоест, абе, застрашава начина ни на живот...?
Що? Аз не съм либераст и не искам да убивам най-обикновени хора заради такива неща, явно това е повече за теб.

Стига бе... Верно ли? А аз си мислех че ти ми изброяваш някви си малобройни случаи като поставяш 1.3милиардно мюсюлманско население под един знаменател, тоест радикализирани джихадисти! Ако гледам мотивитие на ислямския тероризъм, ами май-май западните военни интервенции и над 1 милион мюсюлмански жертви са мотива.
Никога не съм поставял милиардно население.

"Джамиите, в които са извършени атентатите, са точно за радикализиране."

И как знаеш че точно тези джамии са използвани за радикализация? Утре мога до отида до света неделя и да кажа че там радикализират крайно десни християни. Това прави ли го истина? Това прави ли всеки посетител на джамията джихадист? Това оправдава ли постъпката на терориста?
Това показват фактите и новините. Ами ако имаш основания и си разбрал по някакъв начин, че двама са приели християнството и са се радикализирали в тази църква и че 15 годишен се е радикализирал там и е обмислял да извърши терористичен акт, като се вреже с кола в група от хора и след това намушка колкото е възможно повече хора, давай, обвини я.

Честно, даже не знам защо ти обръщам внимание, при положение че си явен трол и никой не ти слуша глупостите.