Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Още не съм го почувствал, хихи. Не е изключено.
Внимавай, че ако те сполети, може да се окажеш омъжен за Зленокса !
Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
Не си !
Посочил съм ги публично и за това те санкционираха, но ти явно не си чел (и разбрал). Това разбира се си е лично твой проблем!

Не знам, аз те питам теб, тежеста за доказване на тезата ти спада върху теб, а не обратното.
Че ти не си доказал никое от твърденията ти! Докажи че си чел и мислиш преди да опитваш друго!
Посочих ти 3/4 причини. Но още една не боли - френската интелигенция по това време и разрастването на пост-модернизма като философия и идеология.
Посочените от теб "причини" нямат нищо общо с деколонизацията !
Ти дори не знаеш кога е започнала деколонизацията, още по-малко кое събитие я е предизвикало! Това доказва само че ти не си информиран и отказваш да мислиш и четеш!
Има едно нещо което Лок нарича "Harm Principle", също както има и още един терми наречен "Hate Speech". 3-тия термин за размисъл е "утилитаризъм".
Тези принципи нарушават свободите ми, следователно са расистки и дискриминационни !
Ако ти съблюдаваш такива овехтели принципи, ти робуваш на предразсъдъци от миналото ! Закостенял си, вместо да вървиш в крак с времето !
Говорим каквото си искаме и правим каквото си искаме, а ти ни учиш как да живеем като някакъв диктатор !
Не съм и очаквал.
Очевидно си неспособен да докажеш тезата си пред когото и да било!
Пиша най вече за да опражнявам собствените си мозъчни клетки.
Опражняваш ли ги ?! Имаш нужда, но първо се научи да пишеш! Неграмотник !
Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Великият, тайнствен, сакрален, достъпен за разбиране от малцина либерализъм, за който глупавия плебс си няма представа. Затрогнах сА.
Дава заден ход, защото не може да обясни дори идеологията която защитава!
С предния ми пост така го затапих, че не се появи 5 дена !