.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Само дето LoveSofia не е нито националист, нито национал-социалист. И понеже е още някъде на 15 - 16 г., възраст, в която човек е много впечатлителен и податлив на глупости, сега е именно в една такава глупава фаза на юношеството си, в която се увлича по неща, които към момента от неговото интелектуално развитие му се струват готини. Съмнявам се обаче да са трайни интереси, за които той ще се задържи и когато порастне. По-скоро сега просто иска да бъде забележим чрез тях. Да изпъква. И естествено е попаднал на разни блогове и клипчета в ютуб, така че да научи някои повърхностни неща от една идеология, с която в момента си мисли, че интересничи. Ако проследиш мненията му няма как да не ти направи впечатление неговото увлечение по хулигани, скинове, свастики, "митът за холокоста", евреи, джендъри, нов световен ред и прочее глупости. Все неща от този ред спадащи към "декадентски" хобита и интереси.
    С останалото съм съгласен донякъде, но така или иначе национал-социализмът не е моята област, така че може би ти би могъл да продължиш спора с LoveSofia, който съм убеден, че би имал нужда от някой добър ментор по тези въпроси.
    Няма да отричам че има много глупости сред информацията циркулираща през националистически форуми, групи, и т.н., но човек все отнякъде започва интелектуалното си израстване. Че аз като бях на 14 вече превеждах речи на Хитлер Бях в скайп с още 10-15 човека, все сериозни и начетени момчета, от които научих доста неща. Но така или иначе това е просто етап на идеализация, особенно в този период, където човек е лесно податлив на пропаганда. Но каква е алтернативата, да се бори за правата на мангали, педали и всеобща дегенерация ли? Или по-лошо, да се напива по дискотеките до припадък под ритмите на подчовешка музика? Тоя период трябва да се надмогне, както всеки друг период, но задължително се минава през него. Няма друг начин.
    А дали митът за холокоста, евреите и новия световен ред са глупости, е въпрос на лично самоосъзнаване и това колко задълбочени познания имаш по темата. Основното е човек самостоятелно и чисто логически да се добере до истината, използвайки минимално количество "факти" в подкрепа на която и да е теза, тъй като истинността на въпросните факти е винаги под въпрос, а логиката е поне приципно винаги валидна. Както за един човек можеш да си вадиш заключения на базата на клюки и слухове, или можеш директно да наблюдаваш поведението му и оттам да си вадиш заключения за мотивите му.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-23-2019 на 18:40

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Няма да отричам че има много глупости сред информацията циркулираща през националистически форуми, групи, и т.н., но човек все отнякъде започва интелектуалното си израстване. Че аз като бях на 14 вече превеждах речи на Хитлер Бях в скайп с още 10-15 човека, все сериозни и начетени момчета, от които научих доста неща. Но така или иначе това е просто етап на идеализация, особенно в този период, където човек е лесно податлив на пропаганда. Но каква е алтернативата, да се бори за правата на мангали, педали и всеобща дегенерация ли? Или по-лошо, да се напива по дискотеките до припадък под ритмите на подчовешка музика? Тоя период трябва да се надмогне, както всеки друг период, но задължително се минава през него. Няма друг начин.
    Смешното е, че TrollFactory ме изкара някой пиян 15-годишен скинар, който не чете книги и изпитва силно удоволствие към
    популярността сред деградиралата младеж. Тъжното е, че той защитава точно тези, като използва развити демагогски умения, за да скрие това. Всеки, който му проследи мненията от подобни спорове, би имал способността да разбере това. Току-там препоръчва на някой да си изживее годините и да върши пиянски простотии, вдругиден - да бъде сериозен човек, другата седмица - младежи като мен е трябва да се пъхат по социалистически интернати, пък другия месец защитава дилърите и едва ли не е лошо да си бял, който не взима наркотици. Така той влиза в пълно противоречие с аргументите си и излиза като пълен дебил. И това не са думи без никаква стойност. Но той не е достоен да си го признае, защото просто честта и достойнството не са в лъжливата му природа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си