.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Само дето LoveSofia не е нито националист, нито национал-социалист. И понеже е още някъде на 15 - 16 г., възраст, в която човек е много впечатлителен и податлив на глупости, сега е именно в една такава глупава фаза на юношеството си, в която се увлича по неща, които към момента от неговото интелектуално развитие му се струват готини. Съмнявам се обаче да са трайни интереси, за които той ще се задържи и когато порастне. По-скоро сега просто иска да бъде забележим чрез тях. Да изпъква. И естествено е попаднал на разни блогове и клипчета в ютуб, така че да научи някои повърхностни неща от една идеология, с която в момента си мисли, че интересничи. Ако проследиш мненията му няма как да не ти направи впечатление неговото увлечение по хулигани, скинове, свастики, "митът за холокоста", евреи, джендъри, нов световен ред и прочее глупости. Все неща от този ред спадащи към "декадентски" хобита и интереси.
    С останалото съм съгласен донякъде, но така или иначе национал-социализмът не е моята област, така че може би ти би могъл да продължиш спора с LoveSofia, който съм убеден, че би имал нужда от някой добър ментор по тези въпроси.
    Няма да отричам че има много глупости сред информацията циркулираща през националистически форуми, групи, и т.н., но човек все отнякъде започва интелектуалното си израстване. Че аз като бях на 14 вече превеждах речи на Хитлер Бях в скайп с още 10-15 човека, все сериозни и начетени момчета, от които научих доста неща. Но така или иначе това е просто етап на идеализация, особенно в този период, където човек е лесно податлив на пропаганда. Но каква е алтернативата, да се бори за правата на мангали, педали и всеобща дегенерация ли? Или по-лошо, да се напива по дискотеките до припадък под ритмите на подчовешка музика? Тоя период трябва да се надмогне, както всеки друг период, но задължително се минава през него. Няма друг начин.
    А дали митът за холокоста, евреите и новия световен ред са глупости, е въпрос на лично самоосъзнаване и това колко задълбочени познания имаш по темата. Основното е човек самостоятелно и чисто логически да се добере до истината, използвайки минимално количество "факти" в подкрепа на която и да е теза, тъй като истинността на въпросните факти е винаги под въпрос, а логиката е поне приципно винаги валидна. Както за един човек можеш да си вадиш заключения на базата на клюки и слухове, или можеш директно да наблюдаваш поведението му и оттам да си вадиш заключения за мотивите му.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-23-2019 на 17:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си