Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
Няма да отричам че има много глупости сред информацията циркулираща през националистически форуми, групи, и т.н., но човек все отнякъде започва интелектуалното си израстване. Че аз като бях на 14 вече превеждах речи на Хитлер Бях в скайп с още 10-15 човека, все сериозни и начетени момчета, от които научих доста неща. Но така или иначе това е просто етап на идеализация, особенно в този период, където човек е лесно податлив на пропаганда. Но каква е алтернативата, да се бори за правата на мангали, педали и всеобща дегенерация ли? Или по-лошо, да се напива по дискотеките до припадък под ритмите на подчовешка музика? Тоя период трябва да се надмогне, както всеки друг период, но задължително се минава през него. Няма друг начин.
Смешното е, че TrollFactory ме изкара някой пиян 15-годишен скинар, който не чете книги и изпитва силно удоволствие към
популярността сред деградиралата младеж. Тъжното е, че той защитава точно тези, като използва развити демагогски умения, за да скрие това. Всеки, който му проследи мненията от подобни спорове, би имал способността да разбере това. Току-там препоръчва на някой да си изживее годините и да върши пиянски простотии, вдругиден - да бъде сериозен човек, другата седмица - младежи като мен е трябва да се пъхат по социалистически интернати, пък другия месец защитава дилърите и едва ли не е лошо да си бял, който не взима наркотици. Така той влиза в пълно противоречие с аргументите си и излиза като пълен дебил. И това не са думи без никаква стойност. Но той не е достоен да си го признае, защото просто честта и достойнството не са в лъжливата му природа.