- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
В може би най-либералният щат - Калифорния, учат студентите, че плодът, бъдещото човешко дете е форма на рак. https://summit.news/2019/04/25/biolo...DAz48I2-UHwwAA
Току-що потвърди и се съгласи с казаното от мен(че си анархист, който не знае какво иска, нито как да го каже)
!
Значи методите за лечение на рак, трябва да се прилагат срещу либералите!
Тове че се дистанцирам(доколкото е възможно) от емоционални реакции в четенето и писането, не означава че нямам лични принципи и политически идеи, а просто че са по-логически издържани от жалките мнения на драскачи като теб и дефендър, които задължително искат да прокарат някакво лично отношение, като че ли истинноста на една политическа идея се влияе от личните ви психологически особености. Тия игри на защити и нападки са просто проекция на вътрешни несъответствия и проблеми, решението на които проектирате върху решаването на политически проблеми, тоест решението им е навсякъде другаде, но не и в самите вас. Смешно и жалко е такова нещо да се дегизира като политически анализ, предвид че личното отношение и липсата на каквато и да е подготовка прозира отвсякъде. Още по-смешно и жалко е, че макар една политическа истина да не се влияе от личните ви пристрастия, то една идеология, неминуемо преминава през личната отдаденост и фанатизъм на този които я проповядва, а вашата отдаденост и фанатизъм се свежда до това да изливате жлъч в интернет. В действителност, ако всяко едно нещо, срещу което се противите, се случи на живо пред вас(а то се случва), нищо няма да направите(и не правите). Вие сте генерацията на обидените, онеправданите, качествени представители на outrage културата, не по-различни от онези първосигнални, феминистки, толерасти и triggered жалкари, срещу които уж се противопоставяте.
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-27-2019 на 08:02
До колкото знам туморите са нелечими и няма метод за лечение. Чети преди да пишеш.
Да съм честен напоследък взех да променям възгледите за света. Станал съм доста краен и далеч не съм либерален. (нагаждам се според ситуацията) Че и май не съм единствен. Някои идеи си имат време и място.
Последно редактирано от haritov : 04-28-2019 на 07:20
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Грозния предполагам искаше да каже че либералите трябва да се абортират (понеже в статията която дефендър даде, фетусите се уподобяват на раково образувание).
А, и. Туморите са лечими, поне доброкачествените в повечето случаи. Злокачествените също до известна степен, но зависи къде са и в какъв стадии.
Те се отстраняват не се лекуват.
А както грозния спомена за рак там вече няма и отстраняване
Ако е злокачествен смятай,че по цялото тяло има клетки разнесени от лимфата или кръвта.
пп
Забременяването също се смята за ефективен метод с който би забавил развитието на раковите образувания. Може друго да е искал да каже човека.
Последно редактирано от haritov : 04-28-2019 на 07:55
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Туморите се отстраняват, но човека се лекува.
Ако фетусите са рак(както твърди статията), то аборта е лечение за рак. Ерго, според тази аналогия, използването на лечение за рак срещу либералите е равносилно на това да се абортират. Това искаше да каже.
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-28-2019 на 08:07